Vegan Blend - Personal Protein

It’s in the name. Een blend van vegan eiwitten. Weet je nog steeds niet wat we bedoelen? Blend is engels voor mengsel. Yes.. We hebben dus twee vegan proteïne poeders door elkaar gemengd. Waarom zouden we dat in hemelsnaam doen? Nou….. let op:

Er zijn best wel wat verschillende plantaardige eiwitten. Denk aan eiwitten van erwten, rijst, soja, aardappelen en hennep. Deze eiwitten verschillen onderling ook weer van elkaar en hebben dus verschillende functionele eigenschappen die goed zijn voor verschillende gezondheidsvoordelen. Wanneer je twee vegan eiwitten met elkaar mengt combineer je als het ware de eigenschappen van beiden eiwitten met elkaar. In dit geval hebben we erwten eiwit en rijst eiwit met elkaar gemengd tot een super turbo vegan eiwitpoeder. Maar waarom deze twee? Even wat eigenschappen van beiden eiwitbronnen op een rijtje: 

Voordelen rijst proteïne:

1. Rijst proteïne zijn vrij van zuivel, soja en tarwe. Dit betekent dat het lactose, GMO en glutenvrij is.

2. Rijstproteïne is gemakkelijk te verteren. Soms kunnen mensen heftig reageren op eiwitpoeders met als gevolg maagklachten en een opgeblazen gevoel. Bij rijst proteïne heb je het minste kans op dit soort klachten.

3. Het is biologisch beschikbaar en daarom gemakkelijk opgenomen in de bloedbaan, wat betekent dat het meteen gaat werken. Deze snelle absorptie biedt meerdere gezondheidsvoordelen en helpt het lichaam met herstel na de training.

De afgelopen jaren hebben plantaardige eiwitten en flinke inhaalslag gemaakt ten opzichte van dierlijke eiwitpoeders. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Voordelen erwten proteïne: 

1. Erwten eiwitten zijn een rijke bron van lysine. Lysine is een essentieel aminozuur dat je niet zelf aanmaakt en dus met voeding binnen moet krijgen. Dit aminozuur heeft een essentiële rol bij het bouwen van bindweefsel zoals huid, kraakbeen en botten. Wanneer je dieet zwaar is in granen en weinig peulvruchten bevat is erwten eiwit dus een ideale keuze

2. Het is rijk aan plantaardig ijzer. Ijzer is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt bij het transporteren van zuurstof door het bloed. Ijzergebrek kan leiden tot bloedarmoede met als gevolg vermoeidheid en kortademigheid. 

3. Het is BCAA gehalte in erwten eiwitten is vergelijkbaar met wei-eiwit; ongeveer 20% van de aminozuren in erwten eiwit zijn BCAA. BCAA’s vervullen een essentiële rol in het herstel en behoud van spiermassa en stimuleren de eiwitsynthese. Erg belangrijk als je spieren wil opbouwen. 

Onze Vegan Blend bevat maar liefst 84% eiwit. Over het algemeen is Vegan Protein Blend een geweldige optie voor diegenen die hun lichaam willen voeden met het beste dat de natuur te bieden heeft. Het stelt je in staat vriendelijker te zijn voor je darmflora, voor de aarde en voor de dieren, terwijl je wordt voorzien in een verscheidenheid aan vitamines, mineralen en een goede boost in je eiwitten. 

Klik als je de Vegan Blend wil bestellen.

Eiwitten kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

X