Wil je even echt genieten? Maak dan snel dit Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje. Het is net alsof je in een Italiaans restaurant zit… 🇮🇹🍰

Put it in your mandje (4 porties)

Vanilla Flavour Shot
2 Cappuccino Flavour Shots
+- 13 lange vingers
6 blaadjes gelatine
30 g pure chocolade
600 g Griekse Yoghurt 5% (of magere kwark)
1 el cacao poeder

Zo maak je dit Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje

1. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verdeel de lange vingers over de bodem van de springvorm.
2. Week de blaadjes gelatine in koud water en hak de pure chocolade fijn.
3. Verdeel de Griekse Yoghurt over 2 schaaltjes. Doe in 1 schaaltje de vanille shot en roer door. Doe in het andere schaaltje de cappuccino shots, cacao poeder en gehakte chocolade en roer door.
4. Knijp de gelatine blaadjes uit en verwarm deze samen met een eetlepel yoghurt/kwark en een eetlepel water op laag vuur in een pannetje. Verdeel de gelatine over de beide yoghurt schaaltjes en roer goed door met een garde.
5. Verdeel eerst de vanille laag over de lange vingers en vervolgens de cappuccino laag.
6. Zet dit een aantal uur of een nacht in de koelkast.
7. Snijd de randen voorzichtig rondom los met een mes en haal de taart uit de springvorm. Strooi er wat cacaopoeder overheen en snijd de taart in puntjes. Bon Apetit!

Naar recept van Laura

Related products