Zin in wat lekkers? Salted Caramel Protein Balls to the rescue! Simpel maar zooo lekker! Je hebt ze binnen een handomdraai in elkaar gedraaid.

Put it in your mandje (10 á 12 stuks)

50 g Pure Whey Isolate
3 Caramel Flavour Shots
150 g Pindakaas (100% pinda’s)
4 tl kokosolie
1/2 tl vanille essence
3 el maple syrup
Snufje zout
100 g pure chocolade

Zo maak je deze Salted Caramel Protein Balls

1. Meng alle ingrediënten in een kom met een lepel tot een stevig mengsel.
2. Zet de kom 10 minuutjes in de vriezer zodat het ‘deeg’ wat steviger wordt.
3. Rol 10 á 12 balletjes van het deeg.
4. Zet de balletjes een uurtje in de vriezer.
5. Smelt de chocolade au bain-marie en dip de balletjes in de chocolade met een saté prikker. Als de chocolade bijna hard is kan je er nog wat extra chocolade overheen zigzaggen (is optioneel).
6. Laat de chocolade goed uitharden.

Tip: bewaar de balletjes in de koelkast.

Naar recept van Laura