Mijn mond loopt al vol bij het zien van dit recept… die van jou ook? Maak snel deze Proteïne Wentelteefjes Overnschotel en kwijl een eind weg! 🥮🤤

Put it in your mandje (4 porties)

20 g Pure Whey Isolate
Vanilla Flavour Shot
2 Cappuccino Flavour Shot
200 g brood naar keuze (foto is brioche brood)
4 eieren
200 ml (ongezoete amandel)melk
125 g Griekse Yoghurt
1 el maple syrup (of vervangende suikervrije syrup)
1 tl kaneel
Snufje zout
30 g pecannoten

Zo maak je deze Proteïne Wentelteefjes Ovenschotel

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Snijd het brood in gelijke blokjes van ongeveer 2-3 cm.
3. Vet een ovenschaal in en verdeel het brood over de ovenschaal.
4. Klop in een grote schaal de melk, Griekse yoghurt, Whey isolate, maple syrup, kaneel, vanille- en cappuccino shots en snufje zout met een garde door elkaar. SChenk dit in de ovenschaal over het brood heen. Hussel het brood een beetje met een lepe door elkaar zodat alles bedekt is met het mengsel.
5. Hak de pecannoten grof en verdeel deze over de ovenschaal heen samen met optioneel wat extra maple syrup.
6. Zet de schaal 40-45 minuten in de oven. Houd het in de gaten, als de bovenkant bruin begint te kleuren dek de ovenschaal de rest van de baktijd dan af met zilverfolie.
7. Haal de ovenschaal uit de oven. Laat 10 minuten afkoelen en dig in!

Naar recept van Laura

Related products