Kan jij ook nooit kiezen tussen cheesecake of brownie? Met deze Protein Cheesecake Brownie hoeft dat niet langer… Enjoy! 🍰

Put it in your mandje

Voor de brownie:
1 scoop Pure Whey Isolate
1 Vanilla Flavourshot
250 gr zwarte bonen uit blik
100 gr dadels (zonder pit)
50 gr cacaopoeder
twee tl bakpoeder
2 eieren
snufje zout
25 gr honing

Voor de cheesecake:
1 Cheesecake Flavour Shot
150 gr roomkaas light
1 ei

Voor de topping:
70 gr kersen
20 gr chocolade stukjes

Zo maak je deze Protein Cheesecake Brownie

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Week de dadels voor ongeveer 10 minuten in warm water.
2. Meng alle ingrediënten voor de brownie tot een glad mengsel.
3. Bekleed een kleine ovenschaal met bakpapier en giet 3/4e van het brownie mengsel in de schaal.
4. Roer voor de cheesecake de ingrediënten tot een glad mengsel.
5. Verdeel het cheesecake mengsel over het brownie mengsel. Schep vervolgens het resterende brownie mengsel daar weer overheen.
6. Ga met een spies of mespunt door het bakmengsel heen om een ‘marmereffect’ te creëren.
7. Verdeel de kersen en de chocolade over het deeg en bak de brownie in ongeveer 35 minuten gaar.
8. Laat het even afkoelen en genieten maar!

Naar recept van Loïs