Wel zin in havermout maar niet in die zoete ontbijtjes? Say no more! Deze Mexican Style Baked Oats zijn precies wat jij zoekt. Heerlijk met een beetje salsa. 💃

Put it in your mandje

15 g Pure Whey Isolate
35 g havermout
3 g bakpoeder
15 g geraspte kaas
50 g mais
30 g halfvolle melk
15 g tortilla chips
50 g cherrytomaten
1 ei
peper, zout, paprikapoeder

Zo maak je deze Mexican Style Baked Oats

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Maal de havermout fijn zodat je havermeel krijgt.
3. Meng in een kleine ovenschaal het ei, bakpoeder, paprikapoeder, peper, zout en melk.
4. Voeg de mais, havermout en eiwitpoeder hieraan toe en meng tot een egaal beslag.
5. Snij de tomaatjes door de helft en leg ze bovenop het beslag.
6. Strooi de kaas bovenop en et de oats voor 15-20 minuten in de oven (hangt er vanaf hoe zacht je de oats wilt hebben).
7. Top af met de tortilla chips en genieten maar.

Naar recept van Loïs

Related products