Die saaie, vette en ouderwetse Hollandse pannenkoeken kennen we nu wel. Het is tijd om jouw pancake-game up te spicen met deze Eiwitrijke Karamel Pannenkoeken. Vergeet niet om lekker los te gaan met de topping!

Put it in your mandje

30 g Vegan Soy Protein
Caramel Flavour Shot
100 g havermeel
1/2 tl zout
1 tl kaneel
200 ml amandelmelk
2 tl appelazijn
1 el honing
2 tl bakpoeder

eiwitrijke karamel pannenkoeken

Zo maak je deze Eiwitrijke Karamel Pannenkoeken

1. Doe de havermeel, Vegan Soy Protein, bakpoeder, zout en kaneel in een kom en mix dit door elkaar. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe en roer alles tot een glad mengsel.
2. Laat het beslag 5-8 minuten rusten. Warm ondertussen wat olie op in een koekenpan op een middelhoog vuur.
3. Bak meerdere kleine pannenkoeken goud bruin. Als op de bovenkant bubbeltjes ontstaan kun je de pannenkoek omdraaien. Herhaal dit tot al het beslag op is.
4. Serveer de pannenkoeken met je favoriete toppings zoals vers fruit, gesmolten chocolade, pindakaas of gepofte quinoa.

Naar recept van Lenna