Eiwitreep - Personal Protein

It’s in the name: een reep met een bovengemiddeld hoog eiwitgehalte. Eiwitrepen worden gezien als een handig middel om snel een grote hoeveelheid eiwitten naar binnen te krijgen. Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren en de inname van voldoende eiwitten op een dag is belangrijk om gezond te blijven. Van specifieke soorten eiwitten is bewezen dat ze met name essentieel zijn voor het herstel- en de instandhouding van spiermassa (bijvoorbeeld wei eiwitten, caseine, en erwten eiwitten). Daarnaast biedt de inname van voldoende eiwitten tan van andere gezondheidsvoordelen. 

Voldaan gevoel van een eiwitreep

Een ander voordeel van een eiwitreep is de verzadigende werking. Als je een eiwitreep hebt gegeten hoef je echt een tijdje niets anders te eten wat erg gunstig kan zijn voor mensen die bezig zijn met gewichtsbeheersing. 

De lekkerste eiwitreep?

Het is een pittige klus om een eiwitreep te maken die niet droog is, niet chemisch smaakt, veel eiwitten bevat en écht lekker is. Eerst proeven dan geloven, maar geloof ons…. Dat is gelukt. Onze eiwitrepen zijn verkrijgbaar in de volgende smaken: 

1. Hazelnoot eiwitreep

2. Pistache eiwitreep

3. Witte chocolade eiwitreep

4. Forest Fruits eiwitreep

5. Peanutbutter eiwitreep

6. Vegan Dark Chocolate eiwitreep

Is een eiwitreep iets voor mij? 

Een eiwitreep is een uitstekend idee voor iedereen die een actieve/gezonde levensstijl heeft en op zoek is naar een snelle/handige maar zeker ook lekkere manier om extra eiwitten binnen te krijgen.

We hebben dus ook een vegan eiwitreep

Consumeer je liever wat bewuster en dus liever vrij van dierlijke bijproducten? Onze vegan eiwitreep is 100% vegan en vrij van dierlijke bijproducten. In onze vegan eiwitreep zijn namelijk eiwitten verwerkt die uitsluitend uit plantaardige bron komen; erwten, aardappel en soja. De productie van deze plantaardige eiwitpoeders (en daarmee dus ook onze vegan eiwitreep) eist een  minder zware belasting van het milieu dan whey eiwit of caseine. Your choice!

Bestel vandaag nog jouw favoriete eiwitreep!

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

X