Deze Tompouce Cookie Protein Balls zijn echt een feestje om te eten. Lekker om te serveren aan vrienden of familie, maar je kan ze natuurlijk ook allemaal zelf in je mond proppen. 😏
40 gr Pure Whey Isolate
2 Tompouce Flavour Shots
1 Vanilla Flavour Shot
25 st Oreo Golden (iets minder dan 2 rollen)
100 gr monchou roomkaas
175 gr white chocolate chips
1 el kokosolie
Opt. sprinkles
1. Doe de oreo koekjes in een keukenmachine en maal deze helemaal fijn. Voeg vervolgens de Whey Isolate, Flavour Shots en monchou toe en laat dit draaien tot je deeg hebt.
2. Bekleed een bakje met bakpapier.
3. Vorm met je handen balletjes van het deeg (ongeveer 20 gram per stuk).
4. Leg de balletjes los van elkaar op het bakpapier en zet dit voor een uurtje in de vriezer.
5. Smelt de witte chocolade au bain marie samen met kokosolie. Optioneel kun je hier nog een Tompouce Flavour Shot aan toevoegen.
6. Haal de balletjes uit de vriezer en haal deze met twee vorken door de gesmolten chocolade. Leg ze vervolgens terug op het bakpapier.
7. Optioneel kun je nog sprinkles of bijvoorbeeld overgebleven oreo over de balletjes kruimelen. Doe dit wel voordat de chocolade hard wordt.
8. Laat de balletjes opstijven in de koelkast. Je bewaart ze ook in de koelkast.
9. Smikkelen maar!
Deze Tompouce Cookie Protein Balls zijn echt een feestje om te eten. Lekker om te serveren aan vrienden of familie, maar je kan ze natuurlijk ook allemaal zelf in je mond proppen. 😏
40 gr Pure Whey Isolate
2 Tompouce Flavour Shots
1 Vanilla Flavour Shot
25 st Oreo Golden (iets minder dan 2 rollen)
100 gr monchou roomkaas
175 gr white chocolate chips
1 el kokosolie
Opt. sprinkles
1. Doe de oreo koekjes in een keukenmachine en maal deze helemaal fijn. Voeg vervolgens de Whey Isolate, Flavour Shots en monchou toe en laat dit draaien tot je deeg hebt.
2. Bekleed een bakje met bakpapier.
3. Vorm met je handen balletjes van het deeg (ongeveer 20 gram per stuk).
4. Leg de balletjes los van elkaar op het bakpapier en zet dit voor een uurtje in de vriezer.
5. Smelt de witte chocolade au bain marie samen met kokosolie. Optioneel kun je hier nog een Tompouce Flavour Shot aan toevoegen.
6. Haal de balletjes uit de vriezer en haal deze met twee vorken door de gesmolten chocolade. Leg ze vervolgens terug op het bakpapier.
7. Optioneel kun je nog sprinkles of bijvoorbeeld overgebleven oreo over de balletjes kruimelen. Doe dit wel voordat de chocolade hard wordt.
8. Laat de balletjes opstijven in de koelkast. Je bewaart ze ook in de koelkast.
9. Smikkelen maar!
100% creatine monohydraat
Bewezen prestatieverhogend effect
Smaakmaker met vanillesmaak
0 calorieën en suikervrij
Eiwitrijke milkshake
Heerlijk als tussendoortje
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.