9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €55
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Eenpersoons Marmercake

Geniet van deze heerlijke luchtige vanilla cake met een twist van chocolade.

𝘐𝘯𝘨𝘳𝘦𝘥𝘪𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 (2 𝘴𝘵𝘶𝘬𝘴)
110 gr banaan
75 gr Griekse yoghurt 0%
1 ei (50 gram)
40 gr zoetstof
20 gr pure whey
50 gr patentbloem
30 gr zelfrijzend bakmeel
10 gr cacaopoeder
2 tl bakpoeder
1 kneepje flavourshot notoreo
1 kneepje flavourshot vanilla

𝘔𝘢𝘤𝘳𝘰’𝘴 (per stuk)
283 kcal, 39 khd, 20,5 (!) eiwit, 4 vet

eenpersoon_marmercake

𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦
Maak een egaal beslagje door alle ingrediënten (behalve de cacaopoeder en de flavourshots) te mixen met een keukenmachine. Zorg ervoor dat er geen enkel klontje meer in het beslag zit. Verdeel dit beslag door tweeën. Voeg het cacaopoeder en de shot notoreo aan de ene helft van het beslag en mix dit goed door elkaar (opnieuw mogen hier geen klontjes meer in het beslag zitten). Aan de andere helft van het beslag voeg je de flavourshot vanille toe. Verdeel de twee verschillende soorten beslag om en om over twee kleine bakvormpjes (ca 12 cm). Zet ze daarna in een voorverwarmde oven (170 graden) voor ca 25 minuten (dit verschilt per oven).

Ga naar recpeten van Laura

Eenpersoons Marmercake

eenpersoon_marmercake

Geniet van deze heerlijke luchtige vanilla cake met een twist van chocolade.

𝘐𝘯𝘨𝘳𝘦𝘥𝘪𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 (2 𝘴𝘵𝘶𝘬𝘴)
110 gr banaan
75 gr Griekse yoghurt 0%
1 ei (50 gram)
40 gr zoetstof
20 gr pure whey
50 gr patentbloem
30 gr zelfrijzend bakmeel
10 gr cacaopoeder
2 tl bakpoeder
1 kneepje flavourshot notoreo
1 kneepje flavourshot vanilla

𝘔𝘢𝘤𝘳𝘰’𝘴 (per stuk)
283 kcal, 39 khd, 20,5 (!) eiwit, 4 vet

𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦
Maak een egaal beslagje door alle ingrediënten (behalve de cacaopoeder en de flavourshots) te mixen met een keukenmachine. Zorg ervoor dat er geen enkel klontje meer in het beslag zit. Verdeel dit beslag door tweeën. Voeg het cacaopoeder en de shot notoreo aan de ene helft van het beslag en mix dit goed door elkaar (opnieuw mogen hier geen klontjes meer in het beslag zitten). Aan de andere helft van het beslag voeg je de flavourshot vanille toe. Verdeel de twee verschillende soorten beslag om en om over twee kleine bakvormpjes (ca 12 cm). Zet ze daarna in een voorverwarmde oven (170 graden) voor ca 25 minuten (dit verschilt per oven).

Ga naar recpeten van Laura

Luchtige vanilla cake met een twist van chocolade

Meer Journals

Maak kennis met deze heerlijke pompoen proteïne balletjes – de perfecte snack met warme herfstsmaken en een eiwitkick voor elk moment van de dag! 🎃🍂
Geniet van deze luchtige proteïne crepetaart vol smaak en eiwitten! Perfect als gezonde traktatie of verwennerij na je workout! 😋✨

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.