9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €55
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Speculoos proteïne magnums

Speculoos proteïne magnums perfect als gezonde traktatie voor warme dagen of gewoon als verwenmomentje na een workout 🌟🍦

Ingrediënten
Voor 5 mini magnums
275 gr Griekse yoghurt
30 ml (amandel)melk
30 gr Pure Whey Isolate
1 shotje speculaas
1 shotje vanille
2 el honing
125 gr speculoos pasta
125 gr pure chocolade
1 tl kokosolie
Snufje zout
Optioneel: speculoos koekje verkruimeld

Speculoos_proteïne_magnums

Bereidingswijze

  1. Roer de Griekse yoghurt, melk, Whey, smaak shotjes en honing goed door elkaar.
  2. Verdeel het mengsel over 5 kleine (siliconen) ijsvormpjes en steek de stokjes in de vormpjes.
  3. Zet de ijsvormpjes minimaal 4 uur in de vriezer.
  4. Doe de speculoos in een klein maar hoog schaaltje en zet dit even in de magnetron tot het
    gesmolten is.
  5. Smelt de chocolade samen met de kokosolie au bain-marie en doe ook in een klein hoog
    schaaltje.
  6. Haal de ijsjes uit de vriezer en uit de vorm. Dip de ijsjes eerst in de speculoos pasta, dit zal
    door de koude ijsjes weer snel hard worden. Dip direct erna in het schaaltje met chocolade.
    Leg het ijsje op een bord bekleed met bakpapier. Herhaal met de andere ijsjes. Zigzag er nog
    wat pure chocolade overheen en een snufje zout. Verkruimel optioneel een speculoos koekje
    en strooi dit over de chocolade heen voordat het uithard. Zet nog even in de vriezer tot de
    chocolade uitgehard is.
  7. Eet de ijsjes gelijk op of wikkel ze per stuk in een bakpapiertje en bewaar in een afsluitbaar
    bakje in de vriezer.

Ga naar recepten van Laura

Speculoos proteïne magnums

Speculoos_proteïne_magnums

Speculoos proteïne magnums perfect als gezonde traktatie voor warme dagen of gewoon als verwenmomentje na een workout 🌟🍦

Ingrediënten
Voor 5 mini magnums
275 gr Griekse yoghurt
30 ml (amandel)melk
30 gr Pure Whey Isolate
1 shotje speculaas
1 shotje vanille
2 el honing
125 gr speculoos pasta
125 gr pure chocolade
1 tl kokosolie
Snufje zout
Optioneel: speculoos koekje verkruimeld

Bereidingswijze

  1. Roer de Griekse yoghurt, melk, Whey, smaak shotjes en honing goed door elkaar.
  2. Verdeel het mengsel over 5 kleine (siliconen) ijsvormpjes en steek de stokjes in de vormpjes.
  3. Zet de ijsvormpjes minimaal 4 uur in de vriezer.
  4. Doe de speculoos in een klein maar hoog schaaltje en zet dit even in de magnetron tot het
    gesmolten is.
  5. Smelt de chocolade samen met de kokosolie au bain-marie en doe ook in een klein hoog
    schaaltje.
  6. Haal de ijsjes uit de vriezer en uit de vorm. Dip de ijsjes eerst in de speculoos pasta, dit zal
    door de koude ijsjes weer snel hard worden. Dip direct erna in het schaaltje met chocolade.
    Leg het ijsje op een bord bekleed met bakpapier. Herhaal met de andere ijsjes. Zigzag er nog
    wat pure chocolade overheen en een snufje zout. Verkruimel optioneel een speculoos koekje
    en strooi dit over de chocolade heen voordat het uithard. Zet nog even in de vriezer tot de
    chocolade uitgehard is.
  7. Eet de ijsjes gelijk op of wikkel ze per stuk in een bakpapiertje en bewaar in een afsluitbaar
    bakje in de vriezer.

Ga naar recepten van Laura

Een verfrissende eiwitrijke traktatie

Meer Journals

Maak kennis met deze heerlijke pompoen proteïne balletjes – de perfecte snack met warme herfstsmaken en een eiwitkick voor elk moment van de dag! 🎃🍂
Geniet van deze luchtige proteïne crepetaart vol smaak en eiwitten! Perfect als gezonde traktatie of verwennerij na je workout! 😋✨

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.