9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis
Team Go-Getters

Team Go-Getters

Op het veld, Nederland

Het project

We bezoeken een sporter uit ons Go-Getters Team in zijn natuurlijke habitat, op het veld. Ons doel is om verslag te doen van hun vaak intense maar ook zeer inspirerende verhaal en een dag uit hun niet zo alledaagse leven vast te leggen. Met dit stukje content streven wij ernaar om de sporter onder de aandacht te brengen en anderen te inspireren.

Jouw impact

Alle (top)sporters verdienen aandacht. Doordat jij jouw eiwitten bij ons bestelt kunnen we met dit project er voor zorgen dat de sporters in de spotlight komen te staan. Zo kunnen we ze een helpende hand bieden om hun doelen te behalen en groots te blijven dromen. Door ze te filmen leggen we al deze kostbare momenten vast. Wij hopen met dit project meer aandacht te generen voor sporters met een beperking en zo deuren te openen die anders dichtblijven.

Ons uiteindelijke doel

Wij streven ernaar om meerdere sporters met een beperking te helpen. Het gaat daarbij niet alleen om het helpen met praktische behoeften, zoals supplementen of geld om naar een grote wedstrijd te reizen. Wij hebben ons ten doel gesteld heel Nederland bekend te maken met deze sporters en ze de aandacht krijgen die ze verdienen!

Ontdek onze Onze andere projecten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.