Zin in een heerlijke en voedzame snack die je zelf kunt maken? Deze pindakaas cups zijn perfect voor elke zoetekauw die ook een gezonde twist zoekt.
Ingrediënten
Voor 11 stuks
120 gr havermeel
60 gr Pure Whey Isolate
Snuf zeezout
2 shots banaan
70 gr pindakaas (100%)
2 el maple syrup
7 el amandelmelk
100 gr pure (suikervrije) chocolade
Optioneel: pinda’s
Bereidingswijze
1. Doe het havermeel, de Whey en zeezout samen in een kom en roer door elkaar.
2. Voeg hier de banana shots, pindakaas, maple syrup en amandelmelk aan toe. Roer door
elkaar tot een deegje ontstaat.
3. Maak er gelijke balletjes van, ongeveer 30 gram per stuk en druk deze allemaal in de holletjes
van een siliconen mini cupcake vorm. Druk goed aan.
4. Smelt de chocolade en verdeel 2 theelepels over iedere cup heen.
5. Hak optioneel wat pinda’s fijn en verdeel dit over de chocolade heen.
6. Zet de tray minimaal een half uurtje in de koelkast en bewaar de cups in een afgesloten bakje
in de koelkast (of in de vriezer).
Tip:
Je kunt de cups ook in een reguliere (grotere) cupcake vorm maken, dan wordt de pindakaas laag
alleen wat dunner.
Je kunt het banaan shotje ook vervangen voor bijvoorbeeld cookie, vanille of speculaas.
Ga naar recepten van Laura
Zin in een heerlijke en voedzame snack die je zelf kunt maken? Deze pindakaas cups zijn perfect voor elke zoetekauw die ook een gezonde twist zoekt.
Ingrediënten
Voor 11 stuks
120 gr havermeel
60 gr Pure Whey Isolate
Snuf zeezout
2 shots banaan
70 gr pindakaas (100%)
2 el maple syrup
7 el amandelmelk
100 gr pure (suikervrije) chocolade
Optioneel: pinda’s
Bereidingswijze
1. Doe het havermeel, de Whey en zeezout samen in een kom en roer door elkaar.
2. Voeg hier de banana shots, pindakaas, maple syrup en amandelmelk aan toe. Roer door
elkaar tot een deegje ontstaat.
3. Maak er gelijke balletjes van, ongeveer 30 gram per stuk en druk deze allemaal in de holletjes
van een siliconen mini cupcake vorm. Druk goed aan.
4. Smelt de chocolade en verdeel 2 theelepels over iedere cup heen.
5. Hak optioneel wat pinda’s fijn en verdeel dit over de chocolade heen.
6. Zet de tray minimaal een half uurtje in de koelkast en bewaar de cups in een afgesloten bakje
in de koelkast (of in de vriezer).
Tip:
Je kunt de cups ook in een reguliere (grotere) cupcake vorm maken, dan wordt de pindakaas laag
alleen wat dunner.
Je kunt het banaan shotje ook vervangen voor bijvoorbeeld cookie, vanille of speculaas.
Ga naar recepten van Laura
100% creatine monohydraat
Bewezen prestatieverhogend effect
Smaakmaker met vanillesmaak
0 calorieën en suikervrij
Eiwitrijke milkshake
Heerlijk als tussendoortje
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.