9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €55
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Gebakken cottage cheese cheesecake met framboos

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Heerlijk om te delen of om zelf op te eten!

Ingrediënten
Voor 2 personen/porties
200 gram cottage cheese
60 gram Griekse yoghurt
2 eieren (M)
60 gram Pure Whey Isolate
2 kneepjes flavour honey shot
2-4 el suikervervanger (erythritol bijvoorbeeld)
12 frambozen
1 Lotus speculoos koekje (optioneel)

20240120110930_IMG_1314

Bereidingswijze 

    1. Verwarm de oven voor op 160 graden.

    1. Mix de cottage cheese, yoghurt, eieren, Whey, shotjes en suikervervanger in een blender tot
      een glad beslag.

    1. Vet twee ovenschaaltjes licht in met wat bakspray.

    1. Giet het beslag in de ovenschaaltjes en verdeel er wat frambozen overheen.

    1. Zet de schaaltjes in de oven en bak 29 minuten tot de cheesecakes goudbruin zijn. Laat de
      cheesecake afkoelen en zet erna nog een paar uur in de koelkast tot ze helemaal afgekoeld
      en stevig zijn. Dan zijn ze het lekkerste.

  1. Maak de cheesecakes optioneel af met bijvoorbeeld wat frambozen geprakt tot een jam
    en/of een verkruimeld speculoos koekje.

 

Tip: ook lekker met blauwe bessen i.p.v. frambozen.

Ga naar recpeten van Laura

Gebakken cottage cheese cheesecake met framboos

20240120110930_IMG_1314

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Heerlijk om te delen of om zelf op te eten!

Ingrediënten
Voor 2 personen/porties
200 gram cottage cheese
60 gram Griekse yoghurt
2 eieren (M)
60 gram Pure Whey Isolate
2 kneepjes flavour honey shot
2-4 el suikervervanger (erythritol bijvoorbeeld)
12 frambozen
1 Lotus speculoos koekje (optioneel)

Bereidingswijze 

    1. Verwarm de oven voor op 160 graden.

    1. Mix de cottage cheese, yoghurt, eieren, Whey, shotjes en suikervervanger in een blender tot
      een glad beslag.

    1. Vet twee ovenschaaltjes licht in met wat bakspray.

    1. Giet het beslag in de ovenschaaltjes en verdeel er wat frambozen overheen.

    1. Zet de schaaltjes in de oven en bak 29 minuten tot de cheesecakes goudbruin zijn. Laat de
      cheesecake afkoelen en zet erna nog een paar uur in de koelkast tot ze helemaal afgekoeld
      en stevig zijn. Dan zijn ze het lekkerste.

  1. Maak de cheesecakes optioneel af met bijvoorbeeld wat frambozen geprakt tot een jam
    en/of een verkruimeld speculoos koekje.

 

Tip: ook lekker met blauwe bessen i.p.v. frambozen.

Ga naar recpeten van Laura

Ook lekker met blauwe bessen i.p.v. frambozen

Meer Journals

Maak kennis met deze heerlijke pompoen proteïne balletjes – de perfecte snack met warme herfstsmaken en een eiwitkick voor elk moment van de dag! 🎃🍂
Geniet van deze luchtige proteïne crepetaart vol smaak en eiwitten! Perfect als gezonde traktatie of verwennerij na je workout! 😋✨

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.