Zo maak je deze Amandel Havermout Eiwitrepen
1. Bekleed een vierkant bakblik met bakpapier.
2. Doe de amandelpasta, honing en kokosolie samen in een kom en zet dit 15 seconden in de magnetron.
3. Voeg whey, notella- en caramel shots en het cacao poeder toe aan de kom en roer alles goed door elkaar.
4. Roer het chiazaad en de havervlokken door de kom heen.
5. Leg het mengsel in het bakblik, druk het met je handen goed aan en zet het bakblik in de koelkast.
6. Smelt ondertussen de chocolade au bain marie en verdeel dit gelijkmatig over het mengsel in het bakblik.
7. Laat dit zo’n 2 uur in de koelkast staan en snijdt daarna mooie repen.
Tip: Bewaar de eiwitrepen in een afgesloten bakje in de koelkast, daar blijven ze zeker een week goed. Je kunt ze ook per portie invriezen en een uurtje voor je het wilt eten uit de vriezer halen.