fbpx

Whey isolaat: de perfecte eiwitten

By Ewout Kuypers | september 27, 2019 | 0 reacties

Whey isolaat is een eiwitpoeder dat bekend staat om zijn ontzettend hoge eiwitgehalte en daar tegenover zeer lage vet- en koolhydraat gehalte. Voor mensen die willen afvallen is het moeilijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen zonder daarbij tegelijkertijd te veel vet- en koolhydraten in te nemen. Om deze reden is whey isolaat de perfecte eiwitten voor het afvallen. 

Het verschil tussen whey isolaat en whey concentraat

Er heerst vaak onduidelijkheid over wat nou precies het verschil is tussen whey isolaat en whey concentraat. Komt ie:

Whey isolaat wordt gemaakt door whey concentraat een extra bewerking te geven: technisch gezien verschillen de whey eiwitten dus niet van elkaar, maar het whey eiwitpoeder ondergaat een extra filtratie waardoor er nog meer vetten- en koolhydraten worden weggefilterd en je dus een eiwitpoeder krijgt dat op het totaal meer whey eiwit bevat. Whey isolaat is dus eerst whey concentraat. Still with me? Deze laatste stap van filtratie is helaas wel extra kostbaar en daar komt dan ook het prijsverschil ten opzichte van whey concentraat vandaan.

5 voordelen van ons whey isolaat eiwitpoeder

1. Onze whey isolaat produceren en bewerken wij zelf op onze eigen productielocatie in Nederland, dit betekent dat het product aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet die kenmerkend zijn voor de Nederlandse zuivelindustrie. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van het eiwitpoeder constant houden en bewaken. 

2. Het eiwitpoeder lost extreem goed op. Geen klonten of andere gekke substanties in je mond tijdens het drinken van je eiwitshake. 

3. Het product heeft een hoog leucine gehalte. Dit is een BCAA dat een primaire rol vervult bij de spiereiwitsynthese en het spierherstel bevordert. 

4. Bereid je voor op een heerlijke romige eiwitshake. In tegenstelling tot de plantaardige eiwitpoeders die vaak heftiger qua smaak zijn is onze whey isolaat neutraal en super goed om smaak te brengen met onze verschillende flavour shots 

5. Een eiwitshake met een eiwitgehalte van ruim 90% en vrijwel geen vet- en koolhydraten. Een perfect eiwitpoeder voor afvallen. 

Het perfecte eiwitpoeder

Pure Whey Isolate is een perfect eiwitpoeder voor iedereen die op zoek is naar een rijke aanvulling op de eiwitinname zonder vet- en koolhydraten binnen te krijgen. Deze eiwitshake is zowel populair bij mensen die op professioneel niveau sporten als bij mij mensen die op een bewuste manier met hun gezondheid bezig zijn. Deze eiwitshake is dus ook voor jou!

Speciaal voor jou hebben we onze Pure Whey Isolate samengesteld met vier van onze populairste flavour shots in de Pure Whey Isolate Pack, of bestel een losse pot Pure Whey Isolate en je krijgt van ons één shot cadeau!

Eiwitten kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×