fbpx

Wanneer mag je een eiwitpoeder biologisch noemen?

By Ewout Kuypers | september 25, 2019 | 0 reacties

Wanneer mag je als producent een eiwitpoeder biologisch noemen? Heel simpel gezegd mag je een eiwitpoeder biologisch noemen wanneer er aan alle eisen wordt voldaan die de Nederlandse bio toezichthouder stelt om een bio certificaat op een eiwitpoeder te mogen plakken. 

Speciaal voor jou hebben we onze Pure Bio Whey samengesteld met vier van onze populairste flavour shots in de Pure Bio Whey Pack, of bestel een losse pot Pure Bio Whey en je krijgt van ons één shot cadeau!

De regels voor het produceren van biologische eiwitten

De Nederlandse bio toezichthouder controleert of er over de gehele productieketen van het eiwitpoeder genoeg rekening wordt gehouden met het milieu- en dierenwelzijn. Regels voor dierlijke biologische productie zijn onder andere:

1. De dieren hebben veel ruimte, hokken met stro en de mogelijkheid om naar buiten te gaan;

2. Gebruik van kunstmest is verboden;

3. Chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen zijn verboden;

4. Groeihormonen zijn verboden;

5. Medicijnen mogen alléén worden gebruikt als een dier echt ziek is, en dus niet ter preventie;

6. Groeihormonen zijn verboden.

Is er controle op biologische eiwitpoeders?

Stichting SKAL (bio toezichthouder) controleert dus of deze regels worden nagekomen en of het eiwitpoeder dus ook écht biologisch is. Bij onze Pure Bio Whey heeft deze uitvoerige controle plaatsgevonden en is dit dus ook écht het geval. 

Onze biologische eiwitten: Bio Whey Shake

Als je kijkt naar de inhoud is dit product het biologische broertje van onze Pure Whey shake. Uitgangspunt van onze Bio Whey shake: op een duurzame manier hetzelfde resultaat boeken!

Voordelen van onze Pure Bio Whey shake

1. Echte biologische eiwitten, gekeurd door stichting SKAL (de Nederlandse bio toezichthouder);

2. Eiwitgehalte van 79%;

3. Voedingswaarden en ingrediënten vergelijkbaar met Pure Whey shake;

4. Perfect oplosbaar, geen klontjes;

5. Puur en zonder toevoeging van kleur-, geur- of smaakstoffen. Perfect op smaak te brengen met een onze 19 flavour shots;

6. Bij aankoop van deze biologische eiwitshake mag je 1 gratis flavour shot uitkiezen.

Is deze biologische eiwitshake geschikt voor mij? 

Wil je graag alle nodige ondersteuning die een whey shake kan bieden voor een actieve en gezonde levensstijl, maar wel op duurzame en groene wijze? Pure Bio Whey brengt alles wat je mag verwachten van een hoogstaande whey, maar dan met een biologisch karakter. Geniet dus met een goed gevoel van deze biologische eiwitshakes.

Jij bepaalt elke dag zélf welke smaak jouw biologische eiwitshake heeft

Yes. Je hoort het goed. Waarom zou je een grote pot eiwitpoeder met dezelfde smaak kopen als je ook lekker elke dag kunt afwisselen? Precies. Daarom zijn al onze eiwitpoeders puur en zonder toevoeging van zoet- en smaakstoffen. Wij werken namelijk met flavour shots: dat zijn die mooie knijpflesjes die je overal in onze webshop tegenkomt. Hiermee voeg jij zelf smaak toe aan jouw biologische eiwitshake op het moment dat je hem maakt. Met één flavour shot kan je minimaal 30 keer een shake van smaak voorzien. Dat is ongeveer een kilo lang. Per kilo eiwit mag je van ons 1 flavour shot gratis uitkiezen. Vandaag vanille, morgen cookie? Sure 🙂

Eiwitten kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

X