fbpx

Vacature: Stage Online Marketing Communicatie

By Ewout Kuypers | augustus 8, 2019 | 0 reacties

Hi there! Ben je het al zat om door al die boring stage vacatures te bladeren en ben je al drie keer bijna over je nek gegaan bij “wij bieden jou een inspirerende werkplek mét een gave pinpongtafel”… dan moet je zeker even verder lezen. Wij zijn namelijk opzoek naar mensen zoals jij, die net even anders denken en durven te doen.

Oh je dacht dat je koffie ging zetten en de vuilnis weg moest brengen tijdens je stage?
Dan heb je het mis. Wij houden niet van koffie. En ok, het zou chill zijn als jij ook een keer die zak buitenzet. Maar we kunnen jouw expertise veel beter gebruiken voor onze online marketing. Zoals je weet zijn billboards met slappe slogans langs de weg passé en zetten wij vol in op social media, online advertising, e-mailmarketing en dat soort hippe kanalen. Zijn we best goed in maar vernieuwende ideeën van jou zijn meer dan welkom.

Ja ok leuk, maar wat ga ik nou precies doen dan?
Goede vraag. Houd die nieuwsgierigheid vast. Je gaat ons namelijk helpen met onze dagelijkse marketing en het uitrollen van nieuwe campagnes, over de gehele breedte. Je bedenkt die ene slogan die wel blijft hangen, hebt daar meteen een visioen bij hoe dat er visueel uit zou kunnen zien en haakt on-the-spot een groepje influencers aan die de campagne gaan promoten. “Moeten we er niet een blog bij schrijven die we kunnen delen met de pers”, heerlijk idee! Je pakt pen en papier erbij om deze aan de kant te schuiven, want dat blogje tik je natuurlijk gewoon op je computer uit. Tussen de regels door stuur je er nog wat pakketjes uit, voeg je een nieuw product toe op de website, scherpt een advertentie nog wat aan en beantwoord een DM’tje met een lastige vraag op insta. Wij staan naast je met enorme palmbladeren te wapperen en voeren je geen druiven maar smeuïge eiwitreepies. Zie je jezelf al zitten? Ja wij dus ook.

Check-check, dubbel check?

– Je hebt een spelfout gevonden in deze vacature en tikt ons op de vingers

– Je weet onze tone of voice haarfijn aan te voelen en eigen te maken

– Je bent nieuwsgierig, creatief en draait je hand niet om voor een pittige uitdaging

– Je durft nieuwe concepten uit te werken (af en toe op je bek gaan hoort daar bij)

– Je ogen gaan glunderen van andijvie en gelikte communicatie

– Je woont in of vlakbij de mooiste stad van Nederland; Amsterdam

– Je krijgt een +1 achter je naam als je overweg kunt met content creatie (fotografie, design, etc.)

Natuurlijk krijg je van ons een fijne stagevergoeding. Die blikken knakworst en dat veel te dure Spotify abonnement moeten toch ergens van bepaald worden, right? Die pingpongtafel hebben we wel, maar gaan we dus verder niet op in. Het wordt een echte meewerk stage, liefst op full-time basis, waarin je vooral veel gaat doen. Uiteraard is er ruimte om jouw eventuele schoolopdracht uit te werken en begeleiden we je in alles. Je veters moet je wel echt even zelf strikken.

Wij zijn Personal Protein
En we hebben ons nog helemaal niet aan je voorgesteld. Kort door de bocht bieden wij iedereen die een gezonde levensstijl wil hanteren eiwitten aan die je zelf op smaakt kunt brengen met onze flavourshots. Vandaag aardbei, morgen cookies. Met ons vernieuwende concept zijn we hard op weg om steeds meer harten te veroveren. Online marketing en communicatie zijn daarin mega belangrijk voor ons. We kunnen jouw hulp goed gebruiken om al het online verkeer in goede banen te leiden en de hele markt op zijn kop te zetten. Wat we allemaal nog meer doen willen we best een keertje uitleggen aan je hoor, maar grote kans dat je allang onze website hebt gecheckd…

Als je nu nog steeds aan het lezen bent wordt het tijd voor actie
Verras ons met jouw sollicitatie en laat die standaard brief die je van school moest schrijven maar achterwegen. Laat zien wie je écht bent en voeg alleen je CV toe als je er een goede mop bij kunt vertellen. Stuur dit alles naar [email protected] en we komen binnen een week bij je terug.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

X