fbpx

Eiwitshakes

Eiwitshakes zijn een perfecte aanvulling op jouw gezonde levensstijl. Maar naast dat ook gewoon hele chille dorstlessers voor na het sporten. Of na het douchen. Of naja. Altijd eigenlijk wel. Al onze eiwitshakes zijn puur en zonder toevoeging van kleur- of zoetstoffen. Je geeft jouw eiwitshake zelf smaak met één van de flavour shots. Tis toch fantastisch?!

build your pack
plantaardig ewrten eiwitshake
maaltijdshake
caseine eiwitshake
pre-workout
blend eiwitshake
eiwitrijke pannenkoekenmix
whey eiwitshake
whey isolaat eiwitshake
plantaardig soja eiwitshake

Flavour Shots

Geef jouw eiwitshake zelf smaak met één van de flavour shots. Geen gekloot meer met grote potten eiwitpoeder in één smaak die je na een tijdje zat wordt, maar gewoon iedere dag een andere smaak eiwitshake! Revolutionair. Thanks us later.

build your flavour pack

Eiwitrepen

Eiwitrepen zijn ideale tussendoortjes voor zowel fanatieke sporters, professionele bankhangers als iedereen die een gezonde levensstijl hanteert. Of probeert te hanteren. Trakteer jezelf gewoon op zo’n lekkere eiwitrepen op het moment dat je het nodig hebt!

pistache eiwitreep
whitte chocolade eiwitreep
hazelnoot eiwitreep
protein bar combi pack
pindakaas eiwitreep
fruit eiwitreep

Packs

Je moet packen wat je packen kan! Want waarom zou je kiezen als je ook kunt combineren? Precies. En laten deze packs nou ook nog eens super voordelig zijn…

build your pack
build your flavour pack
protein bar combi pack
try-out pack
try-out pack

Extra's

Fijne hebbedingetjes die jouw leven net even dat beetje extra sparkle geven en handig zijn in onvoorziene omstandigheden! Bijkomend voordeel is dat ze naast fijn om te hebben ook nog eens rete functioneel zijn. Doe er je voordeel mee!

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×