fbpx

Eiwitshakes

Eiwitshakes zijn een perfecte aanvulling op jouw gezonde levensstijl. Eiwitten zijn essentieel voor het herstel en behoud van spierweefsel en biedt tal van andere gezondheidsvoordelen. Al onze eiwitshakes zijn puur en zonder toevoeging van kleur- of zoetstoffen. Geef jouw eiwitshake smaak met één van onze Flavour Shots!

Caseine shake
Whey isolaat
vegan-protein-soy

Flavour Shots

Geef jouw eiwitshake smaak met één van onze Flavour Shots. Geen grote potten eiwitpoeder meer in één smaak die je zat wordt, maar gewoon iedere dag een andere smaak samen met onze neutrale eiwitshakes!

Eiwitrepen

Eiwitrepen zijn ideale tussendoortjes voor zowel fanatieke sporters als iedereen die een gezonde levensstijl hanteert. Of je nou trek hebt tussen de maaltijden door of nèt even wat meer eiwitten nodig hebt, trakteer jezelf op één van die lekkere eiwitrepen! Of twee…

combi pack

Packs

Waarom zou je kiezen als je ook kunt combineren? Precies. En laten onze packs nou ook nog eens super voordelig zijn…

combi pack

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×