GET STARTED
RIGHTAWAY
WITH OUR
RESELLER PRODUCTS

be the person who decided to go for it.


ELKE SPORTER EEN EIGEN KEUZE.
VOOR DE RESELLER DE EERSTE KEUZE.
DE SMAKEN VAN PERSONAL PROTEIN ZIJN TEVENS VERKRIJGBAAR IN GROOTFORMAAT VERPAKKING. WEL ZO HANDIG VOOR GYMS, VERENIGINGEN EN SPORT-PITSTOPS. ER ZIJN EINDELOOS VEEL SMAKEN: VARIATIE BETEKENT RESULTAAT. WIJ MAKEN DE SMAKEN, DE RESELLER SELECTEERT EN DE SPORTERS KIEZEN WAT ZE OP HET LIJF GESCHREVEN IS.

PURE
DUTCH QUALITY

COMPLETE
PRODUCT HONESTY

LAB
TESTED

Personal Protein doet niet mee aan de kermis waar onwaarschijnlijk veel verschillende proteïnen aangeboden worden. We hebben de top zes in ons assortiment. Jij bepaalt welke het beste bij jouw vereniging of gym passen. 

Personal Protein is in Nederland vervaardigd en voldoet aan alle strenge eisen en minstens zo belangrijk: aan de hoge verwachtingen van sporters door het hele land. De veelzijdigheid aan smaken geeft een persoonlijke draai aan de shakes. Er komen steeds meer smaken bij. Hier kan elke reseller creatief en innovatief mee omgaan. Wintersmaken. Zomersmaken. Smaken voor elk seizoen en dat in een stijlvolle verpakking die ook nog eens veel minder ruimte in beslag neemt.
Dat is win-win. Personal Protein: you call the shots.

TRY OUT

Kies de proteïnen die je aan wilt bieden. Selecteer de smaken waarvan je denkt dat ze een hit worden en wij zorgen ervoor dat je binnen no-time gepersonaliseerde shakes serveert.
Je ontvangt tevens een menukaartje en een hand-out, zodat je (personeel) precies weet hoe Personal Protein werkt.