9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Vegan Cookie Dough

Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Put it in your mandje

Cookie Flavour Shot
30 g Vegan Pea Protein (of ander eiwitpoeder)
350 g gekookte kikkererwten
4 eetlepels havermout
4 eetlepels amandelpasta (of pindakaas)
50 g pure chocolade
1/2 theelepel vanille extract
Een mespuntje zout

vegan_cookie_dough_2

Zo maak je deze Vegan Cookie Dough

1. Spoel de kikkererwten goed af voordat je ze gaat gebruiken.
2. Doe daarna alle ingrediënten, behalve de chocolade in een keukenmachine en mix het tot een dik en romig mengsel. Proef even of het zoet genoeg is. Zo niet, doe er dan nog wat extra druppels Cookie Flavour Shot toe.
3. Hak de chocolade fijn. Doe de stukjes bij het kikkererwten mengsel en roer alles goed door elkaar.
4. Zet het beslag voor minimaal 30 minuten in de koelkast voordat je het gaat serveren. Enjoy!Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Vegan Cookie Dough

vegan_cookie_dough_2

Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Put it in your mandje

Cookie Flavour Shot
30 g Vegan Pea Protein (of ander eiwitpoeder)
350 g gekookte kikkererwten
4 eetlepels havermout
4 eetlepels amandelpasta (of pindakaas)
50 g pure chocolade
1/2 theelepel vanille extract
Een mespuntje zout

Zo maak je deze Vegan Cookie Dough

1. Spoel de kikkererwten goed af voordat je ze gaat gebruiken.
2. Doe daarna alle ingrediënten, behalve de chocolade in een keukenmachine en mix het tot een dik en romig mengsel. Proef even of het zoet genoeg is. Zo niet, doe er dan nog wat extra druppels Cookie Flavour Shot toe.
3. Hak de chocolade fijn. Doe de stukjes bij het kikkererwten mengsel en roer alles goed door elkaar.
4. Zet het beslag voor minimaal 30 minuten in de koelkast voordat je het gaat serveren. Enjoy!Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Om je vingers bij af te likken.

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.