Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Put it in your mandje

Cookie Flavour Shot
30 g Vegan Pea Protein
350 g gekookte kikkererwten
4 eetlepels havermout
4 eetlepels amandelpasta (of pindakaas)
50 g pure chocolade
1/2 theelepel vanille extract
Een mespuntje zout

vegan cookie dough

Zo maak je deze Vegan Cookie Dough

1. Spoel de kikkererwten goed af voordat je ze gaat gebruiken.
2. Doe daarna alle ingrediënten, behalve de chocolade in een keukenmachine en mix het tot een dik en romig mengsel. Proef even of het zoet genoeg is. Zo niet, doe er dan nog wat extra druppels Cookie Flavour Shot toe.
3. Hak de chocolade fijn. Doe de stukjes bij het kikkererwten mengsel en roer alles goed door elkaar.
4. Zet het beslag voor minimaal 30 minuten in de koelkast voordat je het gaat serveren. Enjoy!

Naar recept van Lenna