9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Vegan Caramel Pudding

Vegan Caramel Pudding… wat wilt een mens nog meer.. Snel klaargemaakt en lang van te genieten. Nomnomnom.. 😄

Put it in your mandje

30 g Erwten Eiwit
Caramel Flavour Shot
70 g Pindakaas
65 ml amandelmelk + 2 el maïzena
4 el ahornsiroop
225 ml amandelmelk
Snufje zout
1 tl kaneel
15 g pistachenoten

vegan_caramel_pudding_3

Zo maak je deze Vegan Caramel Pudding

1. Mix 65 ml amandelmelk met 2 el maïzena en zet dit even opzij.
2. Verwarm 225 ml amandelmelk in een steelpannetje en voeg hier de erwten eiwit, pindakaas, een paar druppel caramel flavour shot en zout aan toe. Breng dit zachtjes aan de kook.
3. Voeg het mengsel van de amandelmelk en maïzena toe enormer het goed door elkaar met een garde. Laat de pudding 5 minuten koken totdat het dik is. Voeg eventueel extra maïzena toe als het te dun blijft.
4. Voeg als laatste de kaneel toe en meng alles nog een keer goed.
5. Verdeel de pudding over kleine schaaltjes en garneer met pistachenoten.

Tip: wil je liever geen maïzena gebruiken? Kies dan voor bloem of arrowroot.

Vegan Caramel Pudding

vegan_caramel_pudding_3

Vegan Caramel Pudding… wat wilt een mens nog meer.. Snel klaargemaakt en lang van te genieten. Nomnomnom.. 😄

Put it in your mandje

30 g Erwten Eiwit
Caramel Flavour Shot
70 g Pindakaas
65 ml amandelmelk + 2 el maïzena
4 el ahornsiroop
225 ml amandelmelk
Snufje zout
1 tl kaneel
15 g pistachenoten

Zo maak je deze Vegan Caramel Pudding

1. Mix 65 ml amandelmelk met 2 el maïzena en zet dit even opzij.
2. Verwarm 225 ml amandelmelk in een steelpannetje en voeg hier de erwten eiwit, pindakaas, een paar druppel caramel flavour shot en zout aan toe. Breng dit zachtjes aan de kook.
3. Voeg het mengsel van de amandelmelk en maïzena toe enormer het goed door elkaar met een garde. Laat de pudding 5 minuten koken totdat het dik is. Voeg eventueel extra maïzena toe als het te dun blijft.
4. Voeg als laatste de kaneel toe en meng alles nog een keer goed.
5. Verdeel de pudding over kleine schaaltjes en garneer met pistachenoten.

Tip: wil je liever geen maïzena gebruiken? Kies dan voor bloem of arrowroot.

Nomnomnom

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.