Vegan Caramel Pudding… wat wilt een mens nog meer.. Snel klaargemaakt en lang van te genieten. Nomnomnom.. 😄

Put it in your mandje

30 g Erwten Eiwit
1 Caramel Flavour Shot
70 g Pindakaas
65 ml amandelmelk + 2 el maïzena
4 el ahornsiroop
225 ml amandelmelk
Snufje zout
1 tl kaneel
15 g pistachenoten

vegan caramel pudding

Zo maak je deze Vegan Caramel Pudding

1. Mix 65 ml amandelmelk met 2 el maïzena en zet dit even opzij.
2. Verwarm 225 ml amandelmelk in een steelpannetje en voeg hier de erwten eiwit, pindakaas, een paar druppel caramel flavour shot en zout aan toe. Breng dit zachtjes aan de kook.
3. Voeg het mengsel van de amandelmelk en maïzena toe enormer het goed door elkaar met een garde. Laat de pudding 5 minuten koken totdat het dik is. Voeg eventueel extra maïzena toe als het te dun blijft.
4. Voeg als laatste de kaneel toe en meng alles nog een keer goed.
5. Verdeel de pudding over kleine schaaltjes en garneer met pistachenoten.

Tip: wil je liever geen maïzena gebruiken? Kies dan voor bloem of arrowroot.

Naar recept van Lenna