Tompouce is een van onze favoriete gebakjes, maar heel lijnvriendelijk zijn ze niet.. Dus hier is de gezonde versie met extra eiwitjes! Heerlijk als ontbijt of toetje. 🧁

Put it in your mandje

10 g Pure Whey Isolate
1 Vanilla Flavour Shot
1 Tompouce Flavour Shot
20 g custardpoeder
150 ml water
150 g Franse kwark
60 g frambozen
50 g muesli

Zo maak je deze Tompouce in glas

1. Meng de custardpoeder en de Pure Whey Isolate in een pannetje door elkaar. Voeg het water en de Vanilla Flavour Shot toe en roer alles door elkaar.
2. Verwarm het mengsel op laag vuur en roer constant tot het geheel dikker wordt. Haal de pan vervolgens van het vuur af en laat het afkoelen terwijl je af en toe nog roert.
3. Prak in een schaaltje de frambozen en meng dit met 50 gram kwark. Meng de rest van de kwark met het de Tompouce Flavour Shot.
4. Pak twee glazen en start met een laagje muesli in elk glas. Verdeel dan de custard over de glazen (tot ongeveer de helft) en doe dan het tompouce kwark laagje er overheen.
5. Top hem vervolgens af met nog een laagje muesi en eindig met het frambozen kwark mengsel. Enjoy! 🙂

Naar recept van Joyce