9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Snickers nicecream

Snicker lovers opgelet, de bekende snicker maar dan in ijsvorm! 🤩 Heerlijk als toetje of gewoon als tussendoortje🤫

Put it in your mandje

Voor de caramel
5 ontpitte medjoul dadels
125 ml kokosmelk light uit blik
flavour shot caramel (1 kneepje)
1 tl gesmolten kokosolie
Snuf zeezout

Voor het ijs
500 gr banaan bevroren in plakjes
125 ml kokosmelk light uit blik
2 scoops pure whey isolate
flavour shots vanille (3 kneepjes)
3 el pindakaas
Snuf zeezout

Overig
50 gr pinda’s
40 gr pure chocolade

pp_image_snicker_nicecream-1024x1024

Zo maak je deze Snickers nicecream

1. Maak eerst de caramel. Week de dadels 5 minuten in een schaaltje met heet water. Giet
erna af. Doe samen met de rest van de caramel ingrediënten in een keukenmachine en laat
draaien tot een gladde caramel saus.
2. Doe de bevroren banaan samen met de kokosmelk, Whey, flavour shots, pindakaas en snufje
zout in een (sterke) blender en laat draaien tot glad en romig bananenijs.
3. Hak de pinda’s grof en smelt de chocolade in een schaaltje in de magnetron.
4. Giet de helft van het bananenijs in een ruime ovenschaal of in een cakeblik en strijk glad met
een lepel. Drizzle hier met een lepel de helft van de caramelsaus overheen en strooi de helft
van de pinda’s er overheen. Doe dan de andere helft van het bananenijs hier overheen. Maak
af met de rest van de caramel, pinda’s en verdeel de gesmolten chocolade over het ijs.
5. Zet de schaal minimaal 2 uur terug in de vriezer.
6. Haal de schaal erna uit de vriezer en schep er met een ijsschep bolletjes van. Serveer in een
schaaltje of in een hoorntje.

Snickers nicecream

pp_image_snicker_nicecream-1024x1024

Snicker lovers opgelet, de bekende snicker maar dan in ijsvorm! 🤩 Heerlijk als toetje of gewoon als tussendoortje🤫

Put it in your mandje

Voor de caramel
5 ontpitte medjoul dadels
125 ml kokosmelk light uit blik
flavour shot caramel (1 kneepje)
1 tl gesmolten kokosolie
Snuf zeezout

Voor het ijs
500 gr banaan bevroren in plakjes
125 ml kokosmelk light uit blik
2 scoops pure whey isolate
flavour shots vanille (3 kneepjes)
3 el pindakaas
Snuf zeezout

Overig
50 gr pinda’s
40 gr pure chocolade

Zo maak je deze Snickers nicecream

1. Maak eerst de caramel. Week de dadels 5 minuten in een schaaltje met heet water. Giet
erna af. Doe samen met de rest van de caramel ingrediënten in een keukenmachine en laat
draaien tot een gladde caramel saus.
2. Doe de bevroren banaan samen met de kokosmelk, Whey, flavour shots, pindakaas en snufje
zout in een (sterke) blender en laat draaien tot glad en romig bananenijs.
3. Hak de pinda’s grof en smelt de chocolade in een schaaltje in de magnetron.
4. Giet de helft van het bananenijs in een ruime ovenschaal of in een cakeblik en strijk glad met
een lepel. Drizzle hier met een lepel de helft van de caramelsaus overheen en strooi de helft
van de pinda’s er overheen. Doe dan de andere helft van het bananenijs hier overheen. Maak
af met de rest van de caramel, pinda’s en verdeel de gesmolten chocolade over het ijs.
5. Zet de schaal minimaal 2 uur terug in de vriezer.
6. Haal de schaal erna uit de vriezer en schep er met een ijsschep bolletjes van. Serveer in een
schaaltje of in een hoorntje.

Als toetje of gewoon als tussendoortje

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.