Heb je deze overheerlijke monchoupancakes al geprobeerd? 🤤 Lekker als ontbijt, lunch of gewoon als tussendoortje!

Put it in your mandje

Voor 2 personen 

Je favorieten pannenkoeken recept 
125 gr diepvries kersen 
2 el kersen fruitspread 
1/2 el maizena 
1/2 el citroensap 
flavour shot vanilla
250 gr magere kwark 
2 el zuivelspread 
2 Bastogne koeken 

Zo maak je deze monchoupancakes

1. Bak je favoriete pancake recept. Geen inspiratie? Bekijk dan de volkoren American pancakes op de website. 
2. Doe de diepvries kersen in een pan met 2 el water. Verwarm ±5 minuten op laag vuur. Roer de kersen fruitspread er doorheen en verwarm 2 minuten. 
3. Meng in een kleine kom de maïzena met 1 el water water tot een papje en voeg samen met de citroensap en 2 vanilla flavour shots toe aan de kersen. Blijf roeren tot de gewenste dikte. 
4. Meng in een kom de magere kwark, zuivelspread en 2 vanille flavour shots. Verdeel de pancakes over de borden. Garneer met het kwarkmengsel, de kersen en verkruimel de Bastogne koekjes eroverheen.
5. En aanvallen maar! 😋

Naar recept van Lisa