9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Caramel macchiato ijsjes

Met dit recept tover je jouw koffie om tot een overheerlijk ijsje. Ook nog eens in een handomdraai gemaakt! ☕🧊

Put it in your mandje

Ingrediënten (voor 4 stuks)
1 espresso
350 ml kokosmelk light uit blik
1 el maple syrup
flavour shots caramel (3 kneepjes)
1 scoop pure whey isolate
1 tl gesmolten kokosolie
50 gr pure chocolade
1 el kokosrasp

Caramel macchiato ijsjes op een bord met een flesje personal protein caramel flavour shot er naast.

Zo maak je deze caramel macchiato ijsjes

1. Laat de espresso afkoelen. Doe samen met de kokosmelk, maple syrup, flavour shots, whey
en kokosolie in een blender en mix tot een romige macchiato.
2. Maak vervolgens de ijsjes door 4 ijsvormpje te vullen met het mengsel.
3. Zet de dekseltjes op de vormpjes en steek er 4 stokjes in.
4. Zet een aantal uur in de vriezer. Spoel het vormpje kort met heet water af onder de kraan, je
kan het ijsje dan gemakkelijk uit het vormpje halen.
5. Smelt de chocolade in een schaaltje. Dip de ijsjes hier in. Strooi er wat kokosrasp overheen.
Eet ze direct op of leg ze gewikkeld in een bakpapiertje terug in de vriezer tot je ze wilt eten.

Caramel macchiato ijsjes

Caramel macchiato ijsjes op een bord met een flesje personal protein caramel flavour shot er naast.

Met dit recept tover je jouw koffie om tot een overheerlijk ijsje. Ook nog eens in een handomdraai gemaakt! ☕🧊

Put it in your mandje

Ingrediënten (voor 4 stuks)
1 espresso
350 ml kokosmelk light uit blik
1 el maple syrup
flavour shots caramel (3 kneepjes)
1 scoop pure whey isolate
1 tl gesmolten kokosolie
50 gr pure chocolade
1 el kokosrasp

Zo maak je deze caramel macchiato ijsjes

1. Laat de espresso afkoelen. Doe samen met de kokosmelk, maple syrup, flavour shots, whey
en kokosolie in een blender en mix tot een romige macchiato.
2. Maak vervolgens de ijsjes door 4 ijsvormpje te vullen met het mengsel.
3. Zet de dekseltjes op de vormpjes en steek er 4 stokjes in.
4. Zet een aantal uur in de vriezer. Spoel het vormpje kort met heet water af onder de kraan, je
kan het ijsje dan gemakkelijk uit het vormpje halen.
5. Smelt de chocolade in een schaaltje. Dip de ijsjes hier in. Strooi er wat kokosrasp overheen.
Eet ze direct op of leg ze gewikkeld in een bakpapiertje terug in de vriezer tot je ze wilt eten.

Tover jouw koffie om tot een ijsje

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.