9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Cappuccino Cheesecake

Hoe lekker ziet dit eruit? 👅 Deze Cappuccino Cheesecake is super makkelijk te maken en heerlijk als ontbijtje of toetje! 🍰

Put it in your mandje

Bodem:
Cookie Flavour Shot
20 g maria biscuit
8 g gepofte spelt
12 g boter light
3 g cacao poeder
8 g amandelmelk
5 g honing of agave siroop

Cheesecake:
Cappuccino Flavour Shots
250 g magere kwark
10 g espresso koffie
10 g poedersuiker
2 blaadjes gelatine
Aardbeien

cappuccino_cheesecake-1024x1024

Zo maak je deze Cappuccino Cheesecake

1. Leg de gelatine blaadjes in koud water om te wellen.
2. Maal de koekjes fijn met een mixer of in een boterhamzakje met een deegroller.
3. Voeg alle ingrediënten voor de bodem aan de koekjes toe en meng dit goed.
4. Stort de bodem in een 10cm bakvorm met wat bakpapier.
5. Druk de bodem aan met de achterkant van een lepel en zet deze vervolgens in de koelkast.
6. Meng de kwark met de koffie, cappuccino shots en poeder suiker.
7. Verwarm de gelatine in een pan met 1 el water tot deze is gesmolten.
8. Meng de gelatine door de kwarkmix en roer goed door.
9. Giet de cheesecake over de bodem heen en laat deze een nachtje in de koelkast staan.
10. Top af met wat cacao poeder en aardbeien en voilá!

Cappuccino Cheesecake

cappuccino_cheesecake-1024x1024

Hoe lekker ziet dit eruit? 👅 Deze Cappuccino Cheesecake is super makkelijk te maken en heerlijk als ontbijtje of toetje! 🍰

Put it in your mandje

Bodem:
Cookie Flavour Shot
20 g maria biscuit
8 g gepofte spelt
12 g boter light
3 g cacao poeder
8 g amandelmelk
5 g honing of agave siroop

Cheesecake:
Cappuccino Flavour Shots
250 g magere kwark
10 g espresso koffie
10 g poedersuiker
2 blaadjes gelatine
Aardbeien

Zo maak je deze Cappuccino Cheesecake

1. Leg de gelatine blaadjes in koud water om te wellen.
2. Maal de koekjes fijn met een mixer of in een boterhamzakje met een deegroller.
3. Voeg alle ingrediënten voor de bodem aan de koekjes toe en meng dit goed.
4. Stort de bodem in een 10cm bakvorm met wat bakpapier.
5. Druk de bodem aan met de achterkant van een lepel en zet deze vervolgens in de koelkast.
6. Meng de kwark met de koffie, cappuccino shots en poeder suiker.
7. Verwarm de gelatine in een pan met 1 el water tot deze is gesmolten.
8. Meng de gelatine door de kwarkmix en roer goed door.
9. Giet de cheesecake over de bodem heen en laat deze een nachtje in de koelkast staan.
10. Top af met wat cacao poeder en aardbeien en voilá!

Heerlijk als ontbijt of toetje

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.