9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Amandel Havermout Eiwitrepen

Dit zijn van die dingen die je een keer gedaan moet hebben in je leven; zelf eiwitrepen maken. En dan mag je ook nog eens je handen gebruiken om lekker vies te worden… nice. Dit weekend deze Amandel Havermout Eiwitrepen maar eens proberen dan?

Put it in your mandje (voor 10 repen)

50 g Whey Isolate
Notella Flavour Shot
1 Caramel Flavour Shot
180 g amandelpasta
100 g honing
2 eetlepels kokosolie
3 el (rauwe) cacao poeder
2 el chiazaad
180 g havervlokken
100 g pure chocolade

amandel_havermout_eiwitrepen_2

Zo maak je deze Amandel Havermout Eiwitrepen

1. Bekleed een vierkant bakblik met bakpapier.
2. Doe de amandelpasta, honing en kokosolie samen in een kom en zet dit 15 seconden in de magnetron.
3. Voeg whey, notella- en caramel shots en het cacao poeder toe aan de kom en roer alles goed door elkaar.
4. Roer het chiazaad en de havervlokken door de kom heen.
5. Leg het mengsel in het bakblik, druk het met je handen goed aan en zet het bakblik in de koelkast.
6. Smelt ondertussen de chocolade au bain marie en verdeel dit gelijkmatig over het mengsel in het bakblik.
7. Laat dit zo’n 2 uur in de koelkast staan en snijdt daarna mooie repen.

Tip: Bewaar de eiwitrepen in een afgesloten bakje in de koelkast, daar blijven ze zeker een week goed. Je kunt ze ook per portie invriezen en een uurtje voor je het wilt eten uit de vriezer halen.

Amandel Havermout Eiwitrepen

amandel_havermout_eiwitrepen_2

Dit zijn van die dingen die je een keer gedaan moet hebben in je leven; zelf eiwitrepen maken. En dan mag je ook nog eens je handen gebruiken om lekker vies te worden… nice. Dit weekend deze Amandel Havermout Eiwitrepen maar eens proberen dan?

Put it in your mandje (voor 10 repen)

50 g Whey Isolate
Notella Flavour Shot
1 Caramel Flavour Shot
180 g amandelpasta
100 g honing
2 eetlepels kokosolie
3 el (rauwe) cacao poeder
2 el chiazaad
180 g havervlokken
100 g pure chocolade

Zo maak je deze Amandel Havermout Eiwitrepen

1. Bekleed een vierkant bakblik met bakpapier.
2. Doe de amandelpasta, honing en kokosolie samen in een kom en zet dit 15 seconden in de magnetron.
3. Voeg whey, notella- en caramel shots en het cacao poeder toe aan de kom en roer alles goed door elkaar.
4. Roer het chiazaad en de havervlokken door de kom heen.
5. Leg het mengsel in het bakblik, druk het met je handen goed aan en zet het bakblik in de koelkast.
6. Smelt ondertussen de chocolade au bain marie en verdeel dit gelijkmatig over het mengsel in het bakblik.
7. Laat dit zo’n 2 uur in de koelkast staan en snijdt daarna mooie repen.

Tip: Bewaar de eiwitrepen in een afgesloten bakje in de koelkast, daar blijven ze zeker een week goed. Je kunt ze ook per portie invriezen en een uurtje voor je het wilt eten uit de vriezer halen.

Dit weekend maar eens proberen dan?

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.