fbpx
was successfully added to your cart.

Deze heerlijke cupcakes mogen niet ontbreken bij jouw paasontbijt!

INGREDIENTS

Beslag

🍮125 gr roomboter
🍯125 gr suiker
🍞100 gr bloem
💪30 gr Personal Protein
🥄1 tl bakpoeder
🧂Snuf zout
🥚2 eieren
🥛45 ml melk
🥤3 shots vanilla shot

Frosting

🥛10 ml melk
🍮200 gr roomboter
🍰200 gram poedersuiker
🥤2 shots vanilla
🍫Chocolade paashaas of paasei

Benodigdheden

🧁Cupcake vormpjes
🎂Cupcake bakvorm
🥣Eventueel een mixer

Zo maak je de Paas Cupcakes

Het beslag

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de boter in een kom en prak met een vork.
  3. Voeg hier de suiker, het zout en 3 vanilla shots aan toe en meng dit door elkaar.
  4. Voeg hier de eieren aan toe en mix dit tot een glad beslag.
  5. Doe de Personal Protein, bloem en bakpoeder erbij en mix dit opnieuw.
  6. Als laatste schenk je de melk bij het beslag en roer je nog even door.
  7. Vul de cupcake vormpjes met het beslag en doe ze voor ongeveer 15 minuten in de oven.
  8. Terwijl de cupcakes in de oven zitten kun je beginnen met het maken van de frosting.

De frosting

  1. Doe de boter in een kom en prak met een vork.
  2. Voeg hier melk en 2 vanilla shots aan toe en meng dit door elkaar.
  3. Doe vervolgens steeds een beetje poedersuiker bij het mengsel en blijf goed doorroeren tot dat alle suiker opgenomen is.

Cupcakes decoreren

  1. Doe de frosting in een spuitzak en knip een klein stukje van het uiteinde af.
  2. Spuit de frosting in een toefje op de cupcake.
  3. Decoreer de cupcake met een chocolade paashaas en eventueel wat sprinkles en je paas verwennerij is klaar.
  4. Fijne pasen!

Voedingswaarden Per Cupcake met frosting

Calorieën: 364 Kcal
Eiwitten: 4.3 gram
Koolhydraten: 34 gram
Vetten: 23.3 gram
Vezels: 0.3 gram

Leave a Reply