fbpx

Onze Pure Whey eiwitshake

By Ewout Kuypers | november 7, 2019 | 0 reacties

Onze Pure Whey is een eiwitshake van Nederlandse topkwaliteit met een eiwitpercentage van maar liefst 80%. Voor de instandhouding van je spiermassa en het bevorderen van het spierherstel na een training is het essentieel dat je een voedingspatroon hebt waarin je genoeg eiwitten binnen krijgt. Een eiwitshake kan daarmee een ideale aanvulling zijn op een gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Zo zorg jij ervoor dat jouw lichaam de eiwitten binnen krijgt die het elke dag nodig heeft. 

Populaire eiwitshake

Eiwitshakes met een eiwitgehalte van 80% (whey proteïne concentraat) zijn een van de meest populaire typen eiwitshakes. Dit komt voornamelijk door gunstige prijsstelling ten opzichte van whey shakes met een eiwitgehalte van 90% (isolaat eiwitshakes). Whey eiwit shakes zijn verder populair omdat whey eiwitten de eigenschap hebben snel te worden opgenomen in het lichaam.

Voordelen van de Pure Whey shake 

1. Een eiwitshake met een eiwitgehalte van 80%;

2. Eiwitten die snel worden opgenomen door het lichaam;

3. Voldoet aan alle strenge Nederlandse kwaliteitseisen;

4. Lost perfect op. Geen klontjes of andere rare kapriolen;

5. Super goed op smaak te brengen met onze flavour shots;

6. Per kilogram Pure Whey mag je één flavour shot gratis uitkiezen. 

Is deze eiwitshake geschikt voor mij? 

Dit product is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een rijke aanvulling op de dagelijkse eiwitinname. Of je nu op hoog niveau sport beoefent, op een recreatieve manier van sport geniet of bewust met je voeding bezig bent: de Pure Whey shake is een uitstekende toevoeging op al deze levensstijlen.

Jouw Pure Whey eiwitshake met iedere dag een andere smaak

Wij verplichten jou niet om elke dag dezelfde smaak eiwitshake te moeten drinken. Al onze eiwitpoeders zijn naturel en zonder toevoeging van zoet- en smaakstoffen. Welke smaak jouw eiwitshake moet zijn laten we aan jou over met onze flavour shots. Met één flavour shot breng jij minimaal 30 keer jouw eiwitshake op smaak en bij iedere pot eiwitpoeder krijg jij van ons minimaal één flavour shots gratis. Klik hier om erachter te komen welke smaken er allemaal zijn. De keuze is reuze!

Eiwitten kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×