Onze Fabriek

In onze eigen fabriek beheren wij het gehele ontwikkelings- en productieproces van onze eiwitpoeders van A tot Z. Dit is voor ons ook de enige manier om onze hoogstaande kwaliteit constant te houden en goed te bewaken.

Eiwit machine

De hoogste standaard

De Nederlandse zuivelindustrie staat bekend om zijn hoge kwaliteitseisen. Wij hebben onze eigen fabriek in Tilburg. Hier werken we met de meest vooraanstaande technieken om de beste kwaliteit, hygiƫne en voedselveiligheid van onze eiwitpoeders te garanderen.

Onze Specialisten

Alle handelingen, processen en controles zijn door onze specialisten vastgelegd in kwaliteitshandboeken zodat wij onze klanten altijd een constante kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast hebben wij onze eigen ontwikkelingscentrum waar onze productontwikkelaars elke dag aan het werk zijn om bestaande producten nog meer te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen die onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen bij het behalen van hun doelstelling.

Wat betekent dit voor jou?

Een eiwitpoeder dat voldoet aan alle hoge Nederlandse industrie-eisen zonder dat jij hier de hoofdprijs voor betaalt. Je koopt namelijk direct bij de producent in.

Ons Aanbod
Eitwit specialist