fbpx

Onze bosvruchten eiwitreep is een echte traktatie

By Ewout Kuypers | september 25, 2019 | 0 reacties

Onze eerste fruit eiwitreep. En niet de minste. De heerlijke combinatie van chocolade met iets zoetigs maakt van deze eiwitreep elke keer weer een echte traktatie. Travel to sweet paradise met onze bosvruchten eiwitreep.

De lekkerste eiwitten voor een gezonde levensstijl

Het is een pittige klus om een eiwitreep te maken die niet droog is, niet chemisch smaakt, veel eiwitten bevat en écht lekker is. Daar moet je veel tijd, kennis en kunde in steken. En dat hebben we dan ook gedaan. Het resultaat is een heerlijke smeuïge, fruitige eiwitreep met een coating van pure chocolade. Jouw zoektocht naar de beste eiwitreep kan eindelijk beëindigt worden en je hoeft je vanaf nu alleen nog maar zorgen te maken of jouw Forest Fruits eiwitrepen bijna op zijn en of je alweer moet bestellen. 

Vul je dagelijkse eiwitinname aan met deze eiwitreep

Deze eiwitreep bevat 21,3 gram eiwit en is daarmee de perfecte bewuste snack voor iedereen met een actieve/gezonde levensstijl. Wanneer je een actieve en gezonde levensstijl hebt is het van belang dat jouw lichaam de eiwitten binnen krijgt die het nodig heeft. Veel mensen lukt het simpelweg niet om alle benodigde eiwitten uit maaltijden te halen. Voor die mensen is een eiwitreep handige aanvulling op de dagelijkse eiwitinname. 

Is deze bosvruchten eiwitreep iets voor mij? 

Deze eiwitreep is een uitstekend idee voor iedereen die een actieve/gezonde levensstijl heeft en op zoek is naar een snelle/handige maar zeker ook lekkere manier om extra eiwitten binnen te krijgen. De reep heeft ook een verzadigende werking. Als je de eiwitreep op hebt hoef je echt even een tijdje niks anders te eten. 

We hebben ook een vegan eiwitreep!

Consumeer je liever wat bewuster en dus liever vrij van dierlijke bijproducten? Onze vegan eiwitreep is 100% vegan en vrij van dierlijke bijproducten. In onze vegan eiwitreep zijn namelijk eiwitten verwerkt die uitsluitend uit plantaardige bron komen; erwten, aardappel en soja. De productie van deze plantaardige eiwitpoeders (en daarmee dus ook onze vegan eiwitreep) eist een veel minder zware belasting van het milieu dan whey eiwit of caseine. Your choice!

Say no more! Probeer ook onze andere smaken eiwitrepen!

Voor de fijnproevers hebben we drie andere fantatische smaken eiwitrepen: een witte chocolade eiwitreep, pistache eiwitreep en een hazelnoot eiwitreep!

Eiwitrepen kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×