fbpx

Arretjescake

By | april 30, 2019 | 0 reacties

Mis je nog wat inspiratie op deze woensdag?

Maak deze heerlijk traditionele arretjescake! Oer-Hollands, easy-to-make en vooral heel lekker.?

Met wie ga jij deze delen?

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 4 eetlepels cacao
  • 10 eetlepels witte basterdsuiker
  • 250 gram boter
  • 250 gram droge biscuitjes
  • 1 Flavourshot caramel

Zo maak je de Arretjescake

  1. Smelt de boter in een pan.
  2. Doe de boter vervolgens in een kom, samen met de cacao, witte basterdsuiker en het ei.
  3. Mix alles tot een glad beslag.
  4. Voeg de biscuitjes en het Caramel shot aan het mengels toe en roer alles goed door elkaar.
  5. Doe dit mengsel in een bakvorm.
  6. Laat het mengsel minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
  7. Snijd de arretjescake in plakken en serveer. Enjoy!

Voedingswaarden

Per plak (1/16)

Calorieën 205.4 Kcal
Eiwitten 1.9 gram
Koolhydraten 15.1 gram
Vetten 15.1 gram
Vezels 0.8 gram