TELL ME WHEY

Personal Protein is de juiste keuze. De keuze is namelijk aan jou, in drie simpele stappen. Selecteer het eiwit dat je nodig hebt. Kies de smaken die jij lekker vindt. Ga aan de slag.

Pure Whey

Proteïne shakes met een eiwitpercentage van 80% worden het meest gebruikt door sporters. Het heeft dan ook een voordelige prijsstelling ten opzichte van whey isolaat (+/- 90% eiwit). Pure Whey wordt snel opgenomen door het lichaam en is daarom erg geschikt na een intensieve training. Zo krijg je voldoende eiwitten binnen op het moment dat je lichaam daar het meest om vraagt. Daarnaast hanteert Personal Protein de hoogste standaard in Pure Whey proteïne.

Pure Whey Isolate

All of the above, maar dan in het kwadraat. Personal Protein Pure Whey Isolate heeft met een eiwitgehalte boven de 90% een uitzonderlijk hoog BCAA gehalte. Dit is een bovenklasse eiwitpoeder met een zeer laag vet- en koolhydraatgehalte. Ideaal na een intensieve training.

Micellar Casein

Micellar Casein is een eiwit dat zich sterk onderscheidt van whey. Het voornaamste verschil is dat het een gefaseerd en langdurig effect heeft, in tegenstelling tot de krachtige boost die whey eiwitten geven. Voor duursporters, waaronder wielrenners en hardlopers, een bepalende factor voor sportprestaties.

General Health

General Health levert jou een verrijkt pakket aan eiwitten en wordt geregeld ervaren als een beloningsmomentje dat je dagelijks verdient. Dit eiwitpoeder heeft een laag vet- en koolhydraatgehalte en onderdrukt het hongergevoel. De logische proteïne shake voor mensen die bewust bezig zijn met gewichtsbeheersing.

Bio Whey

Het effect van deze biologische whey is vergelijkbaar met de WPC80. Bio Whey is duurzame eiwitpoeder. Uitgangspunt: met groene elementen hetzelfde resultaat boeken.

Pea Protein

Om Pure Pea Protein te produceren wordt eiwit onttrokken uit erwten tot een eiwitpercentage van ruim 86%. Hiermee is het een perfect product voor vegetariërs / veganisten die een alternatief zoeken voor het gebruik van zuivel eiwitten, zoals whey en caseïne.

ADD FLAVOUR

Aardbei, banaan, chocolade, vanille, karamel, kokosnoot of een van onze naturals; vanille, aardbei of caramel crunch. Ook lanceren wij binnenkort weer vier nieuwe smaken! Geen grote potten eiwitpoeder met één smaak. Nee, wij halen het uit elkaar. Eén pot met proteïne poeder mixen met water of melk en zelf de smaak toevoegen. Jij bepaalt waar je zin in hebt en de sterkte van je shake. You call the shots.

Bepaal wat je nodig hebt. Kies de smaak die je op het lijf geschreven is. Jouw vinger op de trekker. Tijd voor het startschot? 3,2,1 go!

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €75,-

TRY OUT