fbpx

Go nuts met onze pistache eiwitreep

By Ewout Kuypers | september 25, 2019 | 0 reacties

Jaaaaaaa je bent er! Het is gelukt! Jouw zoektocht naar de beste eiwitreep in the whole wide world is dan eindelijk ten einde gekomen. Tenminste: als je van pistache houdt, en van eiwitrepen. Dan is onze pistache eiwitreep jouw holy grail.

Je dagelijkse portie eiwitten

Een eiwitreep is een snelle en handige aanvulling op jouw dagelijkse voedingspatroon. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er in jouw drukke belangrijke leven niet genoeg tijd is om genoeg maaltijden te eten waardoor jij aan jouw dagelijkse benodigde porie eiwitten komt. Life hack: eet een eiwitreep. Of nog beter: eet déze pistache eiwitreep. Met maar liefst 20,5 gram eiwitten is deze eiwitreep jouw grote vriend als je onderweg bent en kapot gaat van de trek, jouw beloning na een intensieve training of gewoon een lekker verantwoord tussendoortje when you feel like it. 

De lekkerste pistache eiwitreep

Eiwitten spelen een essentiele rol bij het herstel- en de instandhouding van spierweefsel. Bij de productie van de pistache eiwitreep worden de A-kwaliteit eiwitpoeders toegepast die je van ons gewend bent. De eiwitreep heeft een smeuige zachte inhoud met een lichte crunch en is gehuld in een coating van witte chocolade. Oeps… er valt een beetje kwijl uit je mond. 

Is deze pistache eiwitreep geschikt voor mij? 

Deze eiwitreep is een uitstekend idee voor iedereen die een actieve/gezonde leefstijl hanteert en op zoek is naar een snelle/handige manier om extra eiwitten binnen te krijgen. 

We hebben ook een vegan eiwitreep!

Consumeer je liever wat bewuster en dus liever vrij van dierlijke bijproducten? Onze vegan eiwitreep is 100% vegan en vrij van dierlijke bijproducten. In onze vegan eiwitreep zijn namelijk eiwitten verwerkt die uitsluitend uit plantaardige bron komen: erwten, aardappel en soja. De productie van deze plantaardige eiwitpoeders eist een veel minder zware belasting van het milieu dan whey eiwit of caseïne.

Ook eens iets anders proberen?

Voor de fijnproevers hebben we drie andere fantatische smaken eiwitrepen: een witte chocolade eiwitreep, bosvruchten eiwitreep en een hazelnoot eiwitreep!

Eiwitrepen kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

X