fbpx

Go nuts met onze hazelnoot eiwitreep

By Ewout Kuypers | september 25, 2019 | 0 reacties

Dat moment dat je het hele internet afstruint op zoek naar de beste eiwitreep. En dat moment dat het zoeken eindelijk zijn vruchten (of hazelnootjes) afwerpt. Dat is dit moment: het moment van de hazelnoot eiwitreep.

De lekkerste hazelnoot eiwitreep

Er zijn weinig écht lekkere eiwitrepen. Dat komt voornamelijk doordat het eiwitpoeder in de eiwitreep er zo’n ontzettend droge bedoeling van maakt waardoor het snel een droge bedoeling wordt. Deze hazelnoot eiwitreep is met zorg voor u bereid en enkel met hoogwaardige ingrediënten. Het resultaat is een heerlijke smeuïge eiwitreep die waarschijnlijk al op is voordat je het door hebt. 

Een eiwitreep met hoogwaardige eiwitten

Deze eiwitreep bevat 22,8 gram hoogwaardige eiwitten en is gehuld in een coating van Gianduja chocolade. Nu zegt Gianduja je misschien niets en is het waarschijnlijk zelfs de eerste keer dat je het woord leest, maar vertrouw ons; Na je eerste hap schreeuw je het van de daken. 

Jouw dagelijkse portie eiwitten

Een eiwitreep is een handig en snel middel om jouw lichaam op een door jouw gewenst moment te voorzien van extra eiwitten. Eiwitten zijn essentieel voor het herstel- en instandhouding van spiermassa. Wanneer je een actieve en gezonde levensstijl hebt is het van belang dat jouw lichaam de eiwitten binnen krijgt die het nodig heeft. Voor veel mensen is het een uitnodiging om alle benodigde eiwitten uit maaltijden te halen. Voor die mensen is deze eiwitreep handige aanvulling op de dagelijkse eiwitinname. 

Is deze hazelnoot eiwitreep iets voor mij? 

Deze eiwitreep is een uitstekend idee voor iedereen die een actieve/gezonde levensstijl heeft en op zoek is naar een snelle/handige maar zeker ook lekkere manier om extra eiwitten binnen te krijgen. De reep heeft ook een verzadigende werking. Als je de eiwitreep op hebt hoef je echt even een tijdje niks anders te eten. 

We hebben ook een vegan eiwitreep!

Consumeer je liever wat bewuster en dus liever vrij van dierlijke bijproducten? Onze vegan eiwitreep is 100% vegan en vrij van dierlijke bijproducten. In onze vegan eiwitreep zijn namelijk eiwitten verwerkt die uitsluitend uit plantaardige bron komen; erwten, aardappel en soja. De productie van deze plantaardige eiwitpoeders (en daarmee dus ook onze vegan eiwitreep) eist een veel minder zware belasting van het milieu dan whey eiwit of caseine. Your choice!

Wait! What? We hebben ook andere smaken eiwitrepen!

Voor de fijnproevers hebben we drie andere fantatische smaken eiwitrepen: een witte chocolade eiwitreep, bosvruchten eiwitreep en een pistache eiwitreep!

Eiwitten kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×