fbpx

Een eiwitreep boordevol eiwitten

By Ewout Kuypers | september 25, 2019 | 0 reacties

Een eiwitreep is een snelle en handige manier om veel eiwitten binnen te krijgen op een door jou gewenst moment. Of je nu keihard hebt getraind in de sportschool, 25 kilometer hebt gefietst of met stevige trek in de auto zit: de Personal Protein eiwitreep is een écht beloningsmomentje dat je dagelijks verdient. 

De beste eiwitreep voor ieder moment

Onze eiwitrepen zitten niet alleen boordevol eiwitten, maar staan ook nog eens bekend om de heerlijke smaak. Veel mensen struinen het hele internet af op zoek naar de beste eiwitreep. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat een eiwitreep ook écht écht lekker is. Sterker nog, er zijn weinig écht lekkere eiwitrepen te vinden. Door het eiwitpoeder wordt een eiwitreep al snel super droog wat een onprettig mondgevoel en dus teleurstelling oplevert. Bij de ontwikkeling van onze eiwitrepen hebben we er alles aan gedaan om dit te voorkomen en hebben we dus een eiwitreep gemaakt waar je écht naar uit kijkt. Dit doen we bijvoorbeeld door alleen maar gebruik te maken van ingrediënten van hoogwaarde kwaliteit. We hebben verschillende smaken: een pistache eiwitreep, hazelnoot eiwitreep, witte chocolade eiwitreep en bosvruchten eiwitreep

Onze vegan eiwitreep is een bewuste en duurzame keuze

Consumeer je liever wat bewuster en dus liever vrij van dierlijke bijproducten? Onze vegan eiwitreep is 100% vegan en vrij van dierlijke bijproducten. In onze vegan eiwitreep zijn namelijk eiwitten verwerkt die uitsluitend uit plantaardige bron komen: erwten, aardappel en soja. De productie van deze vegan eiwitpoeders eist een veel minder zware belasting van het milieu dan whey eiwit of caseine

Omdat onze vegan eiwitreep 100% zuivelvrij is, is deze reep ook de perfecte oplossing voor mensen met een lactose intolerantie of koemelkallergie. De komende tijd zullen wij ons assortiment aan vegan eiwitrepen verder gaan uitbreiden.

Eiwitrepen kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×