fbpx

Een caseïne eiwitshake die net even anders is dan anders

By Ewout Kuypers | september 25, 2019 | 0 reacties

Waarom zou je voor een proteïne shake met caseïne eiwitten kiezen?

In dit eiwitpoeder zitten namelijk geen whey eiwitten maar caseïne eiwitten ofwel melk eiwitten. De caseine eiwitshake wordt ook wel de Night Recovery Shake genoemd. Daar waar een whey proteïne shake een kortere, krachtige eiwit boost verzorgt doordat de eiwitten snel in een korte periode worden afgegeven aan het lichaam, realiseert de Night Protein Shake juist een langzame, gefaseerde en gebalanceerde afgifte van aminozuren aan het lichaam. En dat kan heel handig zijn!

Waarom een caseïne eiwitshake voor het slapen gaan?

Je nachtrust is super belangrijk voor jouw spierherstel maar het is tegelijkertijd ook de langste periode dat jouw lichaam niet wordt voorzien van voedingsstoffen. Met de Night Protein Shake zorg je ervoor dat je lichaam júist tijdens deze periode wordt voorzien van de caseïne eiwitten die jouw lichaam zo hard nodig heeft om te herstellen. Deze Night Protein Shake maakt het jou dus héél gemakkelijk; jij slaapt, je spieren herstellen. 

Caseïne eiwitten van topkwaliteit

Onze caseine eiwitten worden in Nederland vervaardigd. Hierdoor voldoet de Night Protein Shake aan alle strenge kwaliteitseisen de er in Nederland gelden en waar ons landje ook zo bekend om staat. De kwaliteit proef je ook terug als je onze caseïne eiwitshake drinkt want het poeder lost perfect op. 

Iedere dag jouw caseïne eiwitshake zelf samenstellen

Wij werken niet met grote potten caseïne eiwitpoeder met dezelfde smaak. Dit komt omdat we te veel verhalen hebben gehoord over potten eiwitpoeder die staan te verstoffen in een keukenkast omdat de smaak niet beviel of dat 50 keer dezelfde vanille shake een beetje te veel van het goede werd. Bij ons zijn alle eiwitpoeders die we aanbieden smaakloos en zonder toevoeging van smaak- of zoetstoffen. De smaak bepaal jij zelf bij iedere caseïne eiwitshake met behulp van onze 19 flavour shots!

Voordelen van onze Night Protein Shake 

1. Perfecte caseïne eiwitshake voor het slapengaan;

2. Heerlijk romig en perfect op smaak te brengen met een van onze 19 flavour shots;

3. Lost direct 100% op in melk, water of jouw favoriete sappie;

4. Eiwitgehalte van 85%.

Eiwitten kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×