fbpx

Droom weg met deze witte chocolade eiwitreep

By Ewout Kuypers | september 25, 2019 | 0 reacties

OMG OMG OMG. Dat is waarschijnlijk het eerste wat je denkt wanneer je ‘witte chocolade’ leest. Wacht maar tot je deze witte chocolade eiwitreep geproefd hebt en jij je bij de grote groep verslaafden mag voegen. Sorry not so sorry. 

Jouw dagelijkse portie eiwitten

Met maar liefst 26 gram eiwitten per eiwitreep hoef jij je geen enkele zorgen te maken of jij genoeg eiwitten binnenkrijgt op het moment dat jouw lichaam daar het meest om vraagt. Je moet hem natuurlijk wel bij je hebben… Maar dat moet je toch echt zelf doen. Behalve als je elke dag een doosje bestelt, dan sturen we je elke ochtend een reminder. 

De lekkerste witte chocolade eiwitreep

Wanneer je een sportieve/actieve levensstijl hebt krijgt jouw lichaam een verhoogde behoefte aan eiwitten. Dit komt omdat eiwitten onmisbaar zijn voor het herstellen van je spieren en de instandhouding van spiermassa. In principe kan je alle eiwitten die jouw lichaam nodig heeft uit voeding halen, maar dat is nogal een uitdaging voor veel mensen omdat dit niet in de planning past. Een eiwitreep is een handig en snel middel om toch te voorzien in jouw dagelijkse eiwitbehoefte. Helaas zijn veel eiwitrepen niet weg te krijgen omdat ze bijvoorbeeld ontzettend droog worden door al het eiwitpoeder dat erin verwerkt is. Maar niet hier. Onze white chocolate eiwitreep is zo smeuïg als wat. Dit komt omdat we bij de productie van de eiwitrepen uitsluitend met hoogwaardige ingrediënten werken en er onze eigen eiwitpoeders in verwerken die van Nederlandse topkwaliteit zijn. 

Is deze witte chocolade eiwitreep iets voor mij? 

Deze eiwitreep is een uitstekend idee voor iedereen die een actieve/gezonde levensstijl heeft en op zoek is naar een snelle/handige maar zeker ook lekkere manier om extra eiwitten binnen te krijgen. 

We hebben ook een vegan eiwitreep!

Consumeer je liever wat bewuster en dus liever vrij van dierlijke bijproducten? Onze vegan eiwitreep is 100% vegan en vrij van dierlijke bijproducten. In onze vegan eiwitreep zijn namelijk eiwitten verwerkt die uitsluitend uit plantaardige bron komen; erwten, aardappel en soja. De productie van deze plantaardige eiwitpoeders (en daarmee dus ook onze vegan eiwitreep) eist een veel minder zware belasting van het milieu dan whey eiwit of caseine. Your choice!

Check ook onze anders smaken eiwitrepen

Voor de fijnproevers hebben we drie andere fantatische smaken eiwitrepen: een pistache eiwitreep, bosvruchten eiwitreep en een hazelnoot eiwitreep!

Eiwitrepen kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×