fbpx

De kracht van whey isolaat in combinatie met caseïne

By Ewout Kuypers | september 25, 2019 | 0 reacties

Onze Protein Blend is een van onze lekkerste en meest complete proteïne shakes. Voor de ontwikkeling van deze proteïne shake hebben wij de superpowers van een whey shake én een caseïne shake gecombineerd door beiden proteïne poeders met elkaar te vermengen. Whey proteïne en caseïne proteïne verschillen nogal van elkaar en hebben beide tal van goede eigenschappen. Als je deze twee proteïne poeders dus goed combineert krijg je the best of both worlds en als er dan ook nog een vitaminen en mineralen mix aan wordt toegevoegd heb je een proteïne shake waar je U tegen zegt. De pot vindt het ook prettig om met U aangesproken te worden (tip van de flip). 

Speciaal voor jou hebben we onze Protein Blend samengesteld met vier van onze populairste flavour shots in de Protein Blend Shake Pack, of bestel een losse pot Protein Blend en je krijgt van ons één shot cadeau!

Wat is de kracht van deze proteïne shake? 

Deze complete proteïne shake is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een verrijkte eiwitboost als aanvulling op een gezonde levensstijl. Vanwege het hoge eiwitgehalte en het feit dat er bijna geen vet- en koolhydraten in zitten is deze proteïne shake erg geschikt voor afvallen of gewichtsbeheersing. 

Wat zijn BCAA’s in een proteïne shake?

Branched-Chain Amino Acids. Een term die je ongetwijfeld tijdens jouw zoektocht naar de ideale eiwitshake al vaker voorbij hebt zien komen maar wat niet direct tot de verbeelding spreekt. Laten we het simpel houden: doordat we van twee proteïne shakes, één hebben gemaakt is dit een proteïne shake met een compleet aminozuur profiel. Aminozuren vormen de bouwstenen van je spieren en sommige aminozuren kan je alleen binnen krijgen met voeding (bijvoorbeeld een proteïne shake) omdat je lichaam ze zelf niet aanmaakt. Elk aminozuur heeft ook weer zijn eigen ‘’specialiteit’’ en in jouw proteïne shake zijn natuurlijk juist die aminozuren belangrijk die een prominente rol spelen bij het herstel- en behoud van spiermassa. Dit zijn de drie ‘’vertakte keten aminozuren’’ ofwel Branched-Chain Amino Acids (BCAA’s); isoleucine, leucine en valine. En deze proteïne shake zit er vol mee. 

Een whey shake en caseïne shake combi van Nederlandse topkwaliteit

De whey proteine en caseïne in deze shake worden allebei in Nederland vervaardigd wat betekent dat ze aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen waar de Nederlandse zuivelindustrie wereldwijd bekend om staat. 

De voordelen van deze proteïne shake

1. Een proteïne shake met ruim 90% eiwit en rijk aan BCAA’s

2. Slechts 0.5 gram vet per shake (waarvan 0.2 verzadigd) en 0.4 gram koolhydraten 

3. Heerlijk romig en perfect op smaak te brengen 

4. Compleet aminozuur profiel 

5. Verrijkt met vitaminen en mineralen 

6. Perfect als eiwitrijk tussendoortje (in plaats van een strip Oreo’s)

Eiwitten kopen? Kies voor Personal Protein.

€5 korting* op je eerstvolgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat! Schrijf je in voor onze super-acties-nieuwsbrief en ontvang direct €5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. *Deze kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

×

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.


*De kortingscode kan één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

X