Neem contact met ons op - Personal Protein

Oh wij houden van liefdesbrieven! Maar natuurlijk zijn we er ook voor je om je te helpen met al je vragen over onze producten of je bestelling.

Personal Protein B.V. - Overtoom 113 - 1054 HE Amsterdam

info@personalprotein.nl

Veelgestelde vragen

Er bestaan geen stomme vragen. Oke misschien een paar. Maar het kan zijn dat iemand ze al een keer gesteld heeft. Staat je vraag er niet tussen, neem gerust contact met ons op.

Ondanks het feit dat al onze producten mega fantastisch zijn, kan het natuurlijk voorkomen dat er iets niet helemaal in de smaak valt. Mocht dit het geval zijn, slinger het dan niet gelijk tegen de muur, maar neem eerst even contact met ons op. Dit kan via de mail of telefonisch. Dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing.

Zodra jouw bestelling door PostNL bij ons is opgehaald, ontvang je een e-mail met jouw track&trace code. Ga naar https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/ en vul hier de code en jouw postcode in om je pakketje te volgen. Ontvang je om de een of andere mysterieuze reden geen e-mail? Geef ons dan even een belletje of stuur een mail naar info@personalprotein.nl  

Geen paniek! Kijk eerst even in je spam of de bevestigingsmail daar ergens rondzwerft. Nee? Stuur ons dan een mailtje met als onderwerpregel: ”geen bevestiging”, gevolgd door het ordernummer (mits je deze weet). Zodra wij je mailtje binnen hebben zorgen wij alsnog voor een bevestigingsmail. 

Onze orderpickers gaan elke dag met grote zorgvuldigheid te werk bij het inpakken van de pakketten. Toch kan het voorkomen dat er soms héél even iemand zit te slapen. Gevolg: jouw pakketje komt niet helemaal compleet aan.

Stuur ons in dat geval een mailtje met als onderwerpregel: ”pakketje incompleet”, gevolgd door jouw ordernummer (mits je deze weet). Zodra je mailtje bij ons binnenkomt gaan we direct aan de slag om de ontbrekende artikelen alsnog naar je op te sturen.

Toch maar contact opnemen?

Heb je nog steeds een vraag voor ons of kom je niet helemaal uit? We staan te trappelen om je te helpen. Stuur ons een email of een berichtje via Messenger en wij komen zo snel mogelijk met antwoorden!.

Stuur een e-mail Chat via messenger

€5 korting* op je volgende bestelling?

Natuurlijk wil je dat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5 korting op je eerstvolgende bestelling.

*De kortingscode kan één keer aangevraagd en gebruikt worden en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

X